• 10173
    bir teknik direktöre ya da oyuncuya inanan yazarlar o inandıkları kişi başarılı olunca nadiren ben demiştim cok iyi cıkacaktı diyorlar. ama bu mecrada bi kitle var ki daha hiçbir şey görmeden soyut eleştirileri sıralayıp, aylar sonra bakın ne oldu hahah modunda entryler giriyorlar. bu cok can sıkıcı! artık sırf bakın ne demiştik zamanında diye ortaya cıkmak için entry girdiğinizi düşünüyorum. bu yönetimle kim gelse basarılı olması cok güc zaten. keza tudor şampiyon yapsa da bu yönetimin gitmesi gerek ama siz daha ilk günden kendini belli etti gücü bilmem kime yetiyor diye negatif enerji dagıtmaya bayılıyorsunuz. sizin derdiniz galatasaray değil, egonuz.

    igor tudor başlığı altında adam demiş sabri selcuk kesilmedi gücü yetmedi ehe. aynen amk takımda 3 tane orta saha var de jong'u içi geçmiş der beğenmezsin, tolga'yı şut cekiyor der eleştirirsin ama selcuk'u oynatmasın. selcuk'u sevmiyorum da kimi oynatsın oglum?

    cavanda'ya demediğini bırakmaz, linnes solda daha iyi der ama sabri oynamasın. alper tezcan gelsin bizi kurtarsın o zaman. bak şimdi bir sivrizeka benim bu sözlerden selcuk ve sabri'nin iyi oyuncu oldugunu düşündüğümü de düşünür.

    oturdugu yerden o olmasın bu olmasın kim olsun diyorsun çözüm yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın