• 509
    1 aydır cezalıydım, yeni döndüm sözlüğe. pana maçı sonrasıydı yanlış hatırlamıyorsam kaptana burada verip veriştiriyorlardı. o gün yazamadım buraya, biraz da doluyum dostlar maruz görsün, sıra bende şu an.

    galatasaray erkek basketbol takımı'nda herhangi bir oyuncuya laf edilmesine göz yumarım. futbol takımı için de aynı şey geçerli. canımız ciğerimiz wesley sneijder olur, eski parçalı filimiz didier drogba olur, her türlü eleştiriye açığım. sinan güler o oyunculardan değil yalnız. istisna derler türkçe'de. ingilizce'de 'exception' kelimesi ile ifade edilir. her dilde örneği mevcut bir kelimedir.

    berbat sezonda, 6 kişilik rotasyon ile oynandığı zaman canını dişine takan adam değil miydi sinan güler? bırakıp gitti mi? eurocup ellerinde kalkmadı mı? russ smith yetersizi yüzünde 34 yaşında 1 numara oynamayı öğrenmedi mi? bu adamı da eleştiriyorsak biz şubeleri kapatalım, bu sözlük de galatasaray yerine ekşi sözlük gibi olsun dizi, siyaset, haber üçgeninde dönsün. ayıptır arkadaşlar, ayıp. sinan güler'in bu sezonki performansını eleştiren adam basketboldan anlamıyordur, bu kadar basit.

    kendisi bu forma altında izleyebildiğim için onur ve gurur duyduğum tek galatasaray sporcusudur. tüm branşlar dahil, gelmiş geçmiş dünya yıldızları, sneijder, drogba, hagi dahil. duruşu, centilmenliği, eğitimi, kültürü ve sporcu karakteri ile bu takıma en çok yakışan oyuncudur sinan güler. gerçek kaptandır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın