• 351
    (bkz: #2120410)

    taraftar istifanı istiyor demiş! bu sebeple jan olde riekerinkin görevine son verilmis. vay arkadas!

    puan durumuna bakiyorum, gecen haftayla ayni siralama puan farki vs.
    kayserispor'dan 4 yemis dick'imin avukatı görevinin başında. kasımpaşa'dan 4 yemiş, başakşehir teknik direktörü, abdullah avcı görevinin başında.

    takimin oynadigi futbol bundan 3 hafta onceki futbolla ayni. hatta sene başindaki futbolla da ayni. teknik direktörün reaksiyonlarında bile 1 gram degisme yok.

    takıma müdahale eden kişi, dursun aydın özbek'in öz kardeşi. yani emir kulu bir teknik direktör'e sahip. her türk kulüp başkanı'nın istedigi kivamda.

    yani su yukaridaki gerceklere bakinca,

    1. puan durumu goz onune alindiginda, kriter desek bu adam 1 hafta once neden gonderilmedi, derim.

    2.kayserispor'a yenilmis olmasi da bir kriter olamaz, zira sampiyonluk yolundaki rakipleri resmen madara olmus. e bu da kriter olamaz.

    3.takimdaki gidisata bakildiginda kotu ozelliklerin dillendirilip, bu sebeple gorevine son veriyoruz, gidisatimizda duzelme yok, dense, o da degil. o zaman derim ki, 5 hafta once ya da devre arasinda neden pozisyon alip, hocayi degistirip devre arasi kampinda en azindan daha saglam bir sablon olusturulmasina izin verilmedi takimin.

    4. her denileni yaptigi soylenen hocanin ne sucu var mesela? sunu oynat denmis, adam oynatmis. ki mactan 1 gun once webaslan'da da gordum, rodrigues oynatilacak, kesin talimat diye. o zaman ben yine derim ki, o zaman kendin defolup gitsene! suclu senmissin iste. acik acik kendi agzinla, dilinle, hareketlerinle belli ettin.

    hah! gelelim, taraftar gitmeni istiyor muhabbetine. o taraftar ben degilim. ben en azindan sene sonuna kadar kalmasini, ama simdiden gelecek sezon hocasi kim olacaksa onunla anlasip, gelecek senenin kadro planlamasinin simdiden yapilmasini istemistim. yani ben degilim o taraftar. o taraftar kimse alsin simdi bu yonetimi, bu kaosu basina calsin. gecen seneden orneklerle devam ediyoruz. 3-4 hafta kala ayhan'la, orhan'la takilirsiniz sezon sonuna kadar. igor tudor mu? tanimam etmem, insallah basarili olur. ama pek zannetmiyorum. bu mantaliteyle, bu futbolcu grubuyla, bu ulkenin genelinde vuku bulan egitimsizlik, vizyonsuzlukla biz daha boyle coooook yonetim goruruz. bize bu mustehak. daha iyi olmaktansa, hah durumun iyi, gotum rahat! boyle devam etsin hesabi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın