• 4889
    kasten bitirilmiş takımdır. sırf riva ve florya'nın peşkeş çekilebilmesi için galatasaray'ı ekonomik olarak rahatlatacak ancak aynı zamanda elindeki gayrimenkullerin sahipliğini kaybetmemesini sağlayacak proje ünal aysal'a verilmemiş; daha sonra ünal aysal'ın başkanlıktan istifa etmesi için her şey denenmiştir. ortamı biraz ısıtmak için insanların "dedem yaşında ya" diyerek kızmaktan imtina ettiği yarsuvat başkan yapılmış yanına da şu an tff başkan yardımcısı olan ali dürüst ile her dönem iktidar yalakası albayrak getirilmiştir. sonrasında ise dursun denen bakkal kırması tarafından galatasaray manen de çöküntüye uğratılıp riva ve florya arazileri değerinin yarısına sattırılmıştır. bu kadar basit.

    ünal aysal zamanında da borç vardı. ama ünal aysal aldığı borçla bıraktı kulübü. riva ve florya arazileri üzerindeki projesine izin verilseydi muhtemelen şu an ciddi şekilde geliri olan bir kulüp olacaktık. riva ve florya da elden gitmemiş olacaktı. belki uefa'dan ceza bile almamış olacaktık. çünkü borçların ödenme planını yapmıştı ünal aysal. ancak yarsuvat dede ve dursun gelip bütün planları al üst edip kendi küçük zihniyetleriyle iş yapınca kulüp ne başarılı olabildi ne de gelir elde edebildi.

    galatasaray'ın güçlü olması istenmemiştir. bu kadar basit. oyun ünal aysal'a değil, galatasaray'a oynanmıştır. ünal aysal yerine başka bir güçlü, dirayetli ve işi bilen adam olsaydı ona da aynı operasyon yapılırdı. bunu herkes biliyor. sadece terim tapınıcıları kabul etmek istemiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın