• 4888
    emre colak'in kotu oynadigi mac sayisinin bir elin parmaklarini gecmedigi takim.

    kadroda sneijder'in yedegi olarak alinan josue'den cok cok daha ustun meziyetleri vardi.

    taraftarimiz ne yazik ki sabirsiz. kotu gidisin faturalarini gecmisten beri hep yanlis oyunculara kesti. neymis fizigi yetersizmis. buyrun semih. onu da fizigi yetersiz diye elestirdiler. balta gibi body yapti balta gibi tanka dondu. emre cunku hayvan gibi olmak zorunda... sanki onlibero oynuyor. kaldi ki o haliyle bile top calma sayisi yuksekti gibi hatirliyorum. enerjikti, presciydi, hamza'nin ilk geldigi sene sabri'nin onunde oynuyordu ve sabri siritmiyordu. hamza ne zaman emre yerine umut'u sag acik oynatmaya basladi tepe taklak oldu. bunu da hic goremedi o yuzden hoca moca degil.

    galatasaray'da iyiler oynamiyor. iyi oynadigi mac sayisi bir elin parmaklarini degil parmagin yarisini gecmeyen sabri mesela. hala takimda.

    hamit zaten oynayabildigi macta oynar. kotu oynamaz. ama oynayabildigi mac sayisi azdir. 5 mac sonra sakatlanir. zaten melo bel fitigi oldugu zaman takimi hamit sirtlamisti. tam da melo dondugu zaman sakatlanmisti. bir de turkiye'de galatasaray'a karsi oynanan oyunla baska ulkedeki sirasan takima karsi rakiplerin oynadiklari oyun cok daha farkli. her ikisi de galatasaray'da bulamadiklari genis alanlarin tadini cikariyorlardir.

    bizim en basarili oldugumuz donemlerle simdi icinde bulundugumuz donemin en buyuk farki kanat varyasyonlarinin kisitli olmasi. dar alanda hasan, k.hakan, hagi, emre ters kanatta da okan suat ve umit'in varyasyonlarini goremiyoruz. cunku hep bir oyuncu rotasyonu var ve bekler kalitesiz. soldan oynuyoruz cunku sino var ve carole sabri'den bir tik iyi.

    bir baska nedeni de oynayan oyuncularin genelde kafa dusunur kisminda sikinti yasamasi. bakin o hagi'nin got oturur kafa dusunur videosunu gote kafaya odaklanmadan izleyin.

    adam sozde kaos denilen futbolu ozetliyor orada. bizde hersey cabuk diyor. hepsi hesapli diyor hepsi ezber diyor.

    bizde ezbere top oynama sikintisi mevcut. ve bu kadar antrenman ve mac yapan bir takim (evet rodriguez yeni, bruma gecen sene hamza sagolsun yoktu ama yine de takimin geneli uzun suredir beraber) nasil bu uyumu yakalayamiyor nasil temposunu yukseltemiyor inanilir gibi degil.

    demek ki fiziksel sikintilar var. az kosuyor az basiyorlar. bu da yazin yapilan kamplarin bir halta yaramadigini gosteriyor. hadi sneijder podolski gec form tutuyorlar yastan oturu ve az pres yapiyorlar diyelim. takimin geri kalaninda boyle bir istek yok.

    ben bir tek hagi'nin kosmadigi galatasaray takimini ozledim. bunu tum galatasaraylilarin ozledigini de biliyorum. biliyorum cunku takim 2 ikili mucadele kazaninca tribunler hemen gaza geliyor.

    sanirim bu futbolu da uzun sure goremeyecegim. allah sabir versin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın