• 62
    tıpkı bavul dergisindeki turgut uyar skandalı gibi asıl sorumlulardan hiçbiri istifa etmemiş bir iki emekçiye fatura çıkarılmıştır.

    bavul dergisi geçen haftaki sayısında turgut uyar' ı kapak yapıp internette onun adıyla dolanan ama gerçek bir turgut uyar hayranını daha ilk okumada şüpheye düşürecek ağlak bir cümleyi turgut uyar' ın diye kapak fotosunun altına ekledi. tabii olay patladı, bavul dergi de efsane(!) bir açıklama yaparak kapak son anda yapıldığı için gözümüzden kaçmış, sorumlular hakkında gereken yapıldı dergiyi geri toplatıyoruz, ücretisiz olarak yenisin vereceğiz dediler. ne yayımcılık ahlakı ve bilinci değil mi? her hafta bir sürü para kaldırdıkları okuyucuya ve turgut uyar' a yapıaln saygısızlığı zarar etme pahasına gidermişler ve o kapağı yapanlara da gerekeni uygulamışlar. lan bu derginin editörü, yayın yönetmeni ne iş yapar? derginin son halini, kapağını onlar görmeden mi çıkıyor bu dergi? bu derginin yazılarını derleyen, gerekli incelemeleri yapan bir kişi yok mu? o kapağı yapanlar o sözü internetten bulup kimseye sormadan mı kapağa koydular yani? yani bu dergi şöyle mi çıkıyor? hafta başı toplanıyorlar, bu hafta kapakta turgut uyar olsun onu konue deceğiz diyorlar sonra da herkes bir şeyler topluyor ve en son bir arkadaş birleştirip kapağı da yapıp dergiyi sunuyor piyasaya. af edersin de bırak para karşılığı satılan dergiyi, fanzin bile böyle yapılmaz. üstelik de bu bir edebiyat(!) dergisi.

    gelelim bunun transfer skandalı ile benzerliğine. siz, faksın başına bir adam koyup gerekli yazışmaları yap tuşa bas faksı gönder mi diyorsunuz da tüm faturayı o adama kesiyorsunuz. milyon dolarlık transferler görevi faks çekmek olan bir adam üzerinen mi yürüyor? yok mu bunu denetleyen, tüm süreci takip eden bir birim? kişi demiyorum bakın birim. o birimin en tepesindekia damdan başlarsın hesap sormaya, alta kadar da inersin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın