• 127
    hamza hamzaoğlu'na vizyonsuz dedik ama asıl vizyonsuz yönetimmiş. büyük olduğunu iddia eden bir kulüpte bu kadar hoca değişmez. yönetim galatasaray sözlüğü ve diğer sosyal medya mecralarını fazla ciddiye alıyor sanırım. hamza gitsin, denizli gitsin riekerink bu takımda uzun yıllar çalışsın diye isteyen taraftardı yönetimde taraftarı dinleyip riekerink'le sezonu götürmeye karar verdi. ne yönetimi savunuyorum ne taraftarı eleştiriyorum. başarısız olan gider bu işin kuralı böyle ama bundan sonraki hoca isteğinde umarım taraftar bir iki isimde mutabık kalır. mevcutlar üzerinde kıyaslamalarla hiç yoktan bu olsun diyen taraftarın isteği sanki taraftarın asıl isteği gibi algılanıyor.

    igor tudor nasıl bir hocadır hiçbir fikrim yok ama bu kadar dillendirildiğine göre ve maliyetinin de fazla olmadığını tahmin ederek yönetim taraftarı soğutmak için kendisini takımın başına getirmeye çalışacaktır. terim'den bu yana tuhaf bir kısır döngüye girdi takım yanlış bilmiyorsam hiçbir hoca tam sezon takımı yönetmedi. en başta kendim dahil olmak üzere futbolun tekniğinden taktiğinden çok isimler üzerinden eleştiriler veya övgüler yapan bir taraftar kitlesinin hakimiyeti var sosyal ve asosyal medyada. yerlici, yabancı hayranı; teknik direktörcü ve başkancı gibi yaftalayıcı saçma sapan tartışmalardan öteye geçemeyen, şu dönemde şu transferler yapıldı bu dönemde bu kadar para harcandı gibi sığ ve döngüyü kıramayacak tartışmalarla hedefler, hevesler kaçmaya başladı maliyet ise arttı.

    yönetimin istifasını istemekte bir çözüm değil kulübün mali durumu ortadayken kimsenin çıkıp aday olacağını düşünmüyorum belki riva, florya satılır para gelirse o zaman adaylar çıkmaya başlar. eğer denildiği gibi futbolculara para ödenemiyorsa bu durumda o takımda yeniçerilikte olur tapınakçılıkta. bundan sonra temennim takıma futbol oynatmayı öğretebilecek, futbolculara diş geçirebilecek bir hocanın gelmesi. takımın gençleşmesi gerekiyorsa gençleştirilmeli. tabii çer çöp türk veya yabancı oyuncuları doldurarak değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın