resim
Cihat Arslan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Ankaragücü
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 165
    kendisi yeterli görmeyenlerdenim ve gelmesini istemem.fakat bir gerçeğin farkında olduğunu geçen yıl yaptığı bir açıklamadan öğrenmiştim.teknik direktör değişikliği ile ilgili soruya şunları demişti:
    cihat arslan, galatasaray'da yaşanan teknik direktör değişiklikleriyle ilgili, "grubun değişmesi lazım, hocaların değil" dedi.
    "maalesef türkiye'de hocalar değişiyor ama anlayış ve grup değişmiyor. galatasaray'da grubun değişmesi lazım, hocaların değil. çok yetenekli bir takım. galatasaray'ın 37 puanda olması da anlaşılır bir şey değil. hocalık bir konu olsaydı hamza ve mustafa hoca buna çok büyük ilaç olabilirdi. olmadıysa diğer grupları da analiz etmekte fayda var. takım içindeki kimyayı tekrar oluşturmak lazım. bunu yapan hoca başarılı olacak. oyuncu grubuna göre hoca değil, hocaya göre oyuncu grubunun oluşması lazım. yoksa 'galatasaray şöyle yapacak, böyle yapacak' diye hep hayal göreceğiz. inşallah çok başarılı olur ama grubun ruhu değişmedikçe bir şeyin değişmeyeceğini zannetmiyorum."

    özeti mesele sadece hoca değiştirmek değil.yaşını başını almış galatasaraya kene gibi yapışmış futbolcu grubundan da kurtulmak lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın