• 118
    başıma bir şey gelmeyecekse christoph daum olmalıdır. hatta yanında roland koch da gelmeli. adı geçenler arasında ligi bilen, defansın ne olduğunu takımına uygulamalı anlatan, eldeki yıldızlardan maksimum verim alabilecek tek kişidir. aziz yıldırım birkaç yıl kendisine sabretseydi fener bambaşka yerlerde olurdu da aziz işte. her neyse bize dönersek daum'un getireceği hava ve disiplin takımı arzulanan seviyeye getirebilir. en azından gol yememek üzerine kurulu bir sistemi var. ki bizim takımın da en büyük sorunu atamamak değil çok gol yemek. bu açıdan daum aranan kan.

    hasan şaş: hayatı boyunca en fazla yardımcı antrenör olur. bizden uzak allah'a yakın olsun. fatih terim'in yardımcısı olarak gelecekse olur.
    raşit çetiner: her daim aklımda ümit milli takımı teknik direktörü olarak kalacak. ve mümkünse yolu bizim takıma düşmesin.
    hamza hamzaoğlu: aman allah korusun. deseler ki gelse 8 yıl üst üste şampiyon yapacak yine de istemem.
    cihat arslan: atanamayan hamza hamzaoğlu. akhisar'da bile dişe dokunur başarısı yokken bizde ne yapabilir ki?
    igor tudor: böyle potansiyelli adamların bizle işi olmuyor maalesef. sabredemeyiz adama. hem karabük ile galatasaray aynı klasman takımları mı?

    özetle adı geçen isimlerin hiçbiri bizim kalibrede değil. gönül ister fatih terim gelip yarın işe başlasın. ama özbek brothers varken imkansız ötesi bir durum. eyyy galatasaray yönetimi! yanlıştan vazgeç ve bir an önce daum'u getir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın