resim
Nigel de Jong
Görev:Sportif Direktör
Takım:Hollanda
Yaş:39
Uyruk:Hollanda
  • 880
    dün 12 şubat 2017 galatasaray kayserispor maçı özelinde özellikle, kendisine çok kızdım, maç yazımda da belirttiğim gibi, sneijder'in olmadığı maçta daha efektif bir oyun bekliyordum kendisinden. ceyhun gülsellam performansının bir tık altı oynadı maalesef. tek bir asist özelliklik pası yok, tek bir ters çapraz topla defans arkasına adam kaçırmak yok. al gülüm ver gülüm, bazende yerde yatarak topu taça atmalar vs. oyun içinde vasat üzerine hiç çıktığını görmediğim oyuncu, vasat altına çokça indi ama.

    bu tür, oyuna fark koyamayan oyuncular ne zaman çoğaldı takımda, işte biz o zaman anadolu takımından hallice bir hal almaya başladık.
    ligin ilk 5 - 6. sırasında ki takımlar ile pazarlık yapsak ve takas istesek kimse de jong'u almak istemez. halbu ki böyle mi olmalı? galatsaray'ın orta sahasını emanet ettiğin futbolcu bir çok kulübün hayalini süslemeli.

    takım anlamında kalitemiz maalesef yerlerde, bruma, sneijder, podolski, muslera çık, ilk 8'e giremez bu takım, bu oyuncular haricinde de kimseyi havada kapmazlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın