resim
Emre Çolak
Takım:-
Mevki:On Numara
Yaş:33
Boy:1.69
Uyruk:Türkiye
  • 5763
    sacma sapan ovulen futbolcu. ispanya'da her takimdan her orta sahayi galatasaray'a alip oynatirmisiniz, yada orta sira takimlardan gelecek her orta saha turkiyede is yapabilirmi? anlayın artık, burada sert futbol oynanıyor, çelimsiz ve güçsüzsen seni yerden toplarlar. galatasaray'a karşı rakiolerin çoğu katı defans yapar, senin epey yetenekli olman lazım ki tutunabilesin. yoksa bir iyi iki kötü devam eder ve kaybolup gidersin.
    tabi emre ispanya'ya giderek hata mı yaptı? aksine çok iyi yaptı, hatta daha erken gitmeliydi. çünkü buradaki kavga, dövüşte öğrenemeyeceği çoğu temel futbol bilgisini orada öğrenecek. emre 3-4 sene orada oynadıktan sonra türkiye'ye dönseydi burada kalıcı olabilirdi.
    edit:elma ile armutu karıştırıp övenlerde olmuş. la ligayı küçümseyen varmış, kimse acaba? ispanya liginin orta takımları hep bizi yeniyorlarmış, doğrudur, yenemez diyen oldu mu? peki yenmelerinin nedeni bireysel olarak her oyuncularının bizim oyuncularımızdan çok üstün olması mi, yoksa takım olarak iyi oyanayabilmeleri mi? adamlar teknik, taktik uygulayarak futbol oynuyorlar ve her oyuncuları da bölgelerinin görevlerini azami miktarda yerine getiriyor. bu durumda da bireysel yeteneklere bel bağlayan, ortalama rakiplerini çoğu zaman yeniyorlar. bu oradan aldığın her oyuncu burada iş yapar demek değil. senin düzenin yok, taktiğin yok, oyuncuların bir çoğunun temeli yok. bunu da bir günde değiştiremeyeceğine göre ( keske degisse), emre'den su anda bize hayir gelmez. selcuk karsilastirmasina ise hic bir sey demeyecegim, adam olmus aglayani yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın