resim
Osman Tarık Çamdal
Takım:Sarıyer
Mevki:Sağ Bek
Yaş:33
Boy:1.76
Uyruk:Türkiye
  • 1840
    kendisinin transferi hakkında herkes söylediği şeylerde haklı. çünkü garip bir dönemdi. yabancı sınırı vardı, yerliler değerliydi, değişim olacak mı bilinmiyordu, tarık fena oynamıyordu.

    benim kızgınlığım öncelikle transferi yapana, kendisini oynatana, menajerine, hocalarına falan değil. öncelikle kendisine. tarık, hadi galatasaray büyük geldi. olmadı, olduramadın. biz de olduramadık. biz de çuvalladık sen de.
    tarık, bir alt ligde de olmuyor? ne yapacağız şimdi? ne olacak yani?
    sen bir alt ligde dahi parlayamıyorsun. işin kötüsü, bir alt ligde dahi pozisyon bilgisi eksikliğinden gol yediriyorsun. https://twitter.com/...s/830413942094700545 + bu nasıl bir rezalet tarık?

    şimdi sen bizde oynayamadın. ama iyi kötü bir galatasaray etiketin oldu. şampiyonlar liginde oynadın. bu sene eskişehir'de parlasaydın dahi alıcı bulabilirdik. hem sen futbol hayatına iyi devam etme şansını tekrardan yakalardın, hem de biz zararımızı azaltırdık belki de.
    tarık, ne yapacağız şimdi? hayır sen söyle yani aklına bir şey geliyorsa. söyle de yapalım. söyle de çözelim olayı.
    geldiğinde aldığın para biraz tartışıldı, ama taraftar desteği de aldın. tarık, biraz sağlam dursan kesmen gereken adam sabri olacaktı, hatırla. sabri'nin kesilmesi için cebinden yüzlerce lira verecek insanlar var yahu.
    ne yapalım tarık? nasıl olduralım bu işleri?
App Store'dan indirin Google Play'den alın