resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 8424
    bu yazıyı sadece şakşakçı, fan, eleştirmek için fırsat kollayanlar diye etiketleme yapmayı, genelleme yapmayı çok seven arkadaşlara yazıyorum.

    birincisi benim ünal aysal'ın hayatında zerre değerim yok ancak ünal aysal'ın benim hayatımda değeri var çünkü canımdan çok sevdiğim galatasaray'a başkanlık yaptı. kendisinin başkanlık yaptığı süreçte mutluluktan çok üzüntü yaşadık diyen net yalan söyler. fatih terim'i takımın başına getirişi ve 2011 - 2012 sezonununda kurulan müthiş takım ve oynanan müthiş oyun hangimizi mest etmedi? bir sonraki sezonda yapılan didier drogba ve wesley sneijder transferleri, şampiyonlar ligi'ndeki başarılar derken efsane bir dönem geçirdik ve bunu sağlayan yönetimi yöneten kişi kendisiydi. aynı zamanda şike sürecindeki ve basketbol play-off serisindeli dik duruşu ile de karakteriyle de gönlümüzde taht kurdu ama demek değildir ki yanlışlarını söylemeyeceğiz. ben burada hiçbir zaman ünal aysal hakkında durduk yere eleştiride bulunmadım her zaman gündemi takip ettim. tekrardan başkan olması için kampanya başlatıldı ben de destek verdim. selçuk inan'ın berbat oynadığı 4 şubat 2017 başakşehir galatasaray maçının ardından gelmesi istendi. bende dedim ki bu adamı başımıza saran ünal aysal değil mi? bugün konu tarık çamdal'dı yine kendi yorumumu yaptım. şimdi kendisi hakkında girdiğim entrylerden biri olumlu ikisi olumsuz. nasıl nefret ediyor olabilirim? kaldı ki sadece transferleri eleştirirken keşke tekrar başkan olsun demişim. hangisi daha önemli sizce? ha peki transferleri eleştiriyorsan neden tekrardan başkan olsun istiyorsun diye soran olursa da şöyle cevap vereyim. dursun özbek'le mi devam etmek yoksa ünal aysal'la mı? kim buna dursun özbek der? başka seçenek de gözükmüyor. o zaman ünal aysal gelsin. keşke kulüp galatasaray lisesi'nden kurtulsa ama kısa vadede bu olacak gibi durmuyor.

    son olarak da bu entryi neden yazdığımı açıklayayım. genellemelerden nefret ediyorum. türk insanın genel problemi bu. genelleme yaparak insanlar hakkında boş hükümler veriyoruz. başı açık kadın kafirdir, fenerbahçe'li herkes şikecidir, akp'li herkes çomardır, chp'li herkes din düşmanıdır, kürt olan herkes teröristtir diye uzar gider bu genellemeler. buradaki yazarlar bunu yapıyor demiyorum, genel bir problemden bahsediyorum kimse üstüne alınmasın. burada genelleme yapanlar sadece spor ile alakalı konularda yapıyorlar. ancak şunu bilmeliler ki bir insanı tanımadan hakkında kesin yargılara varmak yanlıştır. genelleme yapmayalım, yapanları uyaralım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın