• 56
    11 şubat 2017 bursaspor fenerbahçe maçı sonrası değeri 3 değil 8 puan olan maç. hazır beşiktaş kaybetmiş, fenerbahçe ise berabere kalmışken bu fırsatı tepmemeliyiz. rakiplerin puan kaybından bağımsız düşündüğümüzde ise gerçekten zor bir maç bizi bekliyor. devre arasında 11 transfer yapmasına rağmen iyi takım kayserispor. özellikle sergen yalçın gibi genç ve başarıya aç bir teknik direktörleri var. kadro olarak her ne kadar umut bulut gibi etkisiz bir elemanları olsa da varela gibi müthiş etkili bir silahları var. welliton ise takımın en golcüsü. bu iki oyuncuyu durdurabilirsek kayserispor etikili olamayacaktır.

    sneijder, eren, selçuk bizdeki eksikler. gerçi selçuk inan eksik değil aksine artı. sneijder'in yokluğunda oyunu kanatlara açabilecek, forvete ara paslar atıp rakibi dağıtabilecek bir alternatifin olmaması dezavantaj. bunu josue yapamıyor. dilerim riekerink, josue'yi sneijder'in yerinde oynatma gafletinde bulunmaz. eren derdiyok sakat olmasaydı 4-4-2 çıkalım derdik ama o da sakat. ya podolski'yi forvete koyup 10 numaraya rodrigues'i koyacaz ya da sinan forvette oynayıp podolski 10 numaraya geçer. elbette teknik heyet en doğrusuna karar verecektir.

    12 şubat 2017 kasımpaşa medipol başakşehir maçı da var. ve bu maçta başakşehir de puan kaybederse bize liderlik kapıları sonuna kadar açılacak. şu an beşiktaş ile aramızda 5 puan fark var. bu maçı aldığımız taktirde türk telekom arena'da beşiktaş'ı yenip lider oluruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın