resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 1187
    yalamalığı falan kalmamış oyuncudur. biraz insaf yahu! 10 yıl öncesine kadar bu milli takım fark yememek için çıkardı sahaya, bugün dünya kupası'na katılamadığımız için üzülüyoruz. bu yolun taşlarını kimler döşedi, kimlerin emeği geçti bu süreçte?

    biraz daha saçma sapan entry'ler okursam tasımı tarağımı toplar çıkarım bu sözlükten, nezih bir ortam oluncaya, akl-ı selim hakim oluncaya kadar da uğramam. bu ne ya? fatih terim ve arda bütün her olumsuzluğun tek sorumluları olup çıktılar. galatasaray uefa kupası'nı alıncaya kadar fatih terim'in işine en fazla yarayan futbolcuları kullanması bir anda unutuluyor, akabinde giriştiği revizyondan saçma sapan çıkarımlarda bulunuluyor. takım giderek yaşlanıyordu, dibi görmeden takıma soluk aldırmak istedi adam, buradan nasıl ederiz de düşmanlık üretiriz diye çabalayanlara allah akıl fikir versin diyorum.

    arda'nın milliyetçiyim demesinin hiçbir anlamı yoktur. arda milliyetçi falan değildir, futbolcudur. bahsini ettiği milliyetçiliğin bir temeli yoktur. yerli antrenör konusunda fikir teatisinde bulunmasını da son derece anlayışla karşılamak gerek. ben de yerli antrenörden yanayım, çünkü türk futbolcusunun profesyonel olmadığını, duygularının baskın olduğunu düşünüyorum. yerli antrenörler hep dövülen anadolu takımlarına ötelenmiş durumdalar. yabancı antrenör düşmanlığıyla falan da alakası yoktur bu işin. yerli antrenörden yanayım, yabancı olmasın gibi bir cümleden de; yabancı futbolcuların attığı gollere sevinmeme, onları dışlama, onlara yan gözle bakma sonucu mümkün değil üretilemez. olayları bu kadar basite indirgemeye gerek yok.

    şu şartlarda dilerim arda üzerindeki ağırlığın altında ezilmez. eğer eleştiri adı altında kendisine karşı bilerek ya da bilmeyerek yürütülen yıpratma kampanyası eğer kötü sonuçlara sebebiyet verecekse, zarar göreceksek en iyisi galatasaray kulübü'yle yollarını ayırmasıdır. değerini bilecek, 3-5 cümlesinden acayip acayip sonuçlar çıkarıp üzerine abanmayacak birileri elbet çıkar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın