resim
Koray Günter
Takım:Göztepe
Mevki:Stoper
Yaş:29
Boy:1.85
Uyruk:Almanya
  • 924
    bir an evvel forma rekabetine girip kariyerinde kalıcı bir ritim bulmasını istediğimiz, alman altyapısında yetişmiş genç stoperimiz.

    ancak belirtmek isterim ki, kendisine duygusal yaklaşıp bu kadar bel bağladığımız takdirde sinan gümüş gibi bir başka hayal kırıklığına uğrarız.

    kaldı ki sinan hala çok iyi seviyelere çıkabilir. ancak biz ondan bu seviyeye çıkmasını hemen istedik ve onun da performansı taraftarı hayal kırıklığına uğrattı. bu negatif hava onun da motivasyonunu düşürmüş olacak ki, bu sezon sinan için pek iyi geçmiyor*.

    konuyu dağıtmadan koray'a dönelim. koray, diğer stoperlerimizin aksine geliştirilebilir çok fazla meziyete sahip bir oyuncu. ama sinan'a yaptığımız gibi çok hızlı bir gelişim beklersek hem haksızlık etmiş oluruz, hem de halihazırda ağır sakatlıklar geçirmiş koray'ı tamamen kaybetme riskiyle de karşılaşabiliriz.

    velhasıl kelam, galatasaray oluşturulan algının aksine gelişmeye müsait, galatasaray'ın geleceği olabilecek hatırı sayılır sayıda genç futbolcuya sahip.

    bize düşen, hatalarında ve düşüş anlarında bu oyunculara sahip çıkmak ve kaşarlanmış yeniçerilerin saha içi azarlamalarına karşı, genç oyuncuları korumaktır.

    böylelikle galatasaray'ın geleceği olarak görülen bu yatırımları da heba etmemek adına önemli bir çaba göstermiş oluruz. olurlar ya da olmazlar, o da kaderin getireceği bir şey. taraftar olarak vicdanımızı rahat ettirecek doğru tavır budur.

    allah, bu kulübe birşeyler vermek isteyen genç kardeşlerimizin ve koray günter'in yolunu açık etsin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın