• 36
    butun bir fair-play guzellemesi, buyuklugun oneminin olup olmamasi falan cok tatli bakis acilari ancak ortada sportif bir rekabet var ve bu rekabetin icinde de bazi kriterler sebebiyle digerlerinden onde ya da arkada olanlar var. konuyu alip sikindirik tek sezonluk rekabete indirgemek ya da bir takim en buyuk degilse o takimi tutan maldir demek icin bu siralama yapilmaz.

    turk futbol tarihinin en buyuk takimi galatasaraydir. yok fenerli kabul eder, besiktasli nanik der.. ortada rakamlar var. avrupa basarilarin, turkiyedeki kupalarin, taraftar sayilarin vs. galatasaray bir futbol rekabetinde ne kadar ovunulecek basari varsa hepsinde onde. bir tane kupa yok ki galatasaray fenerbahce ya da besiktas'in gerisinde kalmis olsun. degil geride kalmak bir cogunda fark yapmis hatta. simdi hala gelip en buyuk kim tartismasi mi yapacagiz? ha turkiye'de hersey kisa surede degisirmis! arkadasim borsa mi bu? bugun kulubu kapatsak fenerin besiktas'in bizi gecmesi yillar alir. ha diyelim ki gun oldu devran dondu fener avrupanin tozunu atti, bize de kupalarda fark yapti, o zaman deriz ki ligin en buyugu fenerbahce ancak bugune kadar ki duruma bakinca da galatasaray'in rakiplerine fark yaparak en buyuk oldugunu goruyoruz.

    aslinda bu baslik zaten kim en buyuk tartismasinin yapilacagi yer de degil. konu su ki besiktas'in ligin en buyuk takimi olmasini saglayacak hic bir basarisi yokken baskanlarinin ezik ezik "turkiye'nin en buyuk takimi besiktas" diye her firsatta konusmasi. zaten gercekten en buyuksen bunu bu kadar soyleme ihtiyaci duymazsin. yoksa herkesin destekledigi takim gonlunun tek buyugudur zaten o ayri bir konu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın