• 49
    başka bir entry'mde girmiştim bunu bir de burada belirtmek istedim çünkü kendisi bir şey başlattıysa misliyle devam ettirmek bize düşer gibi hissediyorum. benim çok sevdiğim galatasaray'ıma benden çok daha yakın olması bana en büyük cezadır. belki birisinin çocuğu olarak doğmadım ama eminim ki buradaki her bir yazar kardeşim, ağabeyim gibi ben de galatasaray'ı kendim seçtim, galatasaraylı olmayı kendim seçtim. hayatımızdaki en büyük mutlulukların sebebi olan bu takıma hayatımızın sonuna kadar minnettar kalacağız. öncelik sıralamamızda her zaman en üstlerde galatasaray yer alacak. her zaman paranın önünde olacak. her zaman kişisel çıkarlarımızın üstünde olacak. çünkü bu çok temiz bir sevgi seremciğim, ne sen anlayabilirsin ne de senin gibiler. çünkü biz galatasaray'a kavuşma hayaliyle büyüdük. galatasaray'la ilgili bir şeyin ucundan tutmak hayaliyle. yani galatasaray sana kalmayacak kadar büyük serem. senin gibilerin en ufak şüphesinde yine bizler belireceğiz karşında ve yine susturamayacaksınız bu sesi. çünkü bu ses galatasaray sevgisinden başka bir şey haykırmıyor olacak, tek çıkarı galatasaray'ın başarısı olacak. başka hiçbir şey değil.

    --- alıntı ---

    "ayşe serem tan isimli, eski bir yöneticinin kızı olan ve kendisinin maaşını ödeyen büyük galatasaray taraftarına hakaretler ve tehditlerle saldıran, şahsın galatasaray kulübü altında daha fazla çalışması kabul edilemez. galatasaray'ın önce öz değerleri daha sonrasında ise marka değeri bunu gerektirir. hatır-gönül ilişkisiyle belli bir mevkiye getirilerek zaten bir defa yapılan yanlış bunun arkasında durarak tekrarlanmamalıdır. mevzubahis çalışana derhal özür diletilmeli ve kulüp ile ilişiği kesilmelidir. bir kombine sahibi olarak, iyi bir gs store müşterisi olarak fakat hepsinden önemlisi galatasaray'ı gönülden seven biri olarak kendisi galatasaray'dan ayrılmadıkça kendisinin maaşını ödeyecek hiçbir aktivitede bulunmayacağım, gs store'dan alışveriş yapmayacağım ve galatasaray tv'yi izlemeyeceğim.

    galatasaray taraftarının ve galatasaray'ın hakkını korumak zorunda olan yöneticiler size sesleniyorum. kendi içinizden birisinin galatasaray taraftarına hakaret etmesine, galatasaray taraftarını tehdit etmesine izin verirseniz başınız sıkıştığında hangi hakla bizlerden yardım isteyecekseniz? karda çamurda metro çalışmazken şampiyonluk yolunda takımı desteklemek için saatlerce yol gelip o soğukta sanayi'den stada kadar yürüyen taraftarın hakkını böyle mi ödeyeceksiniz?

    şahsım adına 3 senedir kombine, geçtiğimiz dönem ise 20 adet bileklik alan bir taraftar olarak kulübe verdiğim maddi desteği söz konusu şahıs kulüpten ayrılana kadar durduruyorum. galatasaray'ın ve gs tv'nin marka değerine, sosyal medyada nasıl konuşacağını bilmeyen, taraftarlara hakaret etmekten ve taraftarları hedef göstererek "kast ettirmekten" çekinmeyen şahsın ne derece zarar verdiği açıkça görünmektedir.

    kendisinin kulüple ilişiğinin kesilmesi hakkında gereğinin yapılmasını talep ediyorum."

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın