• 1563
    2016/2017 sezonunda stres altında çıktıkları hiçbir maçı kazanamayan takım. (u: galatasaray,fenerbahçe, kazanmak zorunda çıktıkları başakşehir, gruptan çıkma maçı olan kiev maçı)

    sosa ve gomez'in bu takıma kalite hariç kattığı en önemli şey tecrübe ve soğukkanlılıktı. yıllardır derbilerde şamar oğlanı olan beşiktaş geçen sezon bu nedenle rahat derbiler oynadı.

    ligde karşılarına çıkan anadolu takımları henüz o hırçınlığa ihtiyaç duymayan takımlardı hep. yavaş yavaş sezon sonuna geldikçe düşme hattı da kızışacak ve daha hırçın daha sert takımlarla oynayacaklar.

    takımda lider oyuncu olarak bulunan adam quaresma. dünyanın en dengesiz adamlarından biri. forvetler cenk tosun ve aboubakar. aboubakar'ı ciddi anlamda beğeniyorum ama taraftar o kadar güvenmiyor ki son haftalara doğru kaçırdığı bir gol sonrası statta ıslıklanacağı çok bariz duruyor. cenk zaten ozellikli bir forvet değil onu direk geçiyorum.

    orta sahada atiba hariç geri kalanın bir numarası yok. oğuzhan karaktersizi iki tekme yiyince sinirlenip oyundan düşüyor. talisca iyi topçu ama pas atma konusunda rezalet durumda. uzaktan vurduğu şutlar her maç gol olacak diye bir şey yok.

    defansta marcelo lig için müthiş stoper. tosic malı büyük ihtimal sağlam ceza alacak. kapalı kutu mitrovic neler yapacak görmek lazım. sağ bekte gg bence formundan çok uzak sadece mevkiyi dolduruyor. adriano ise tecrübeli fakat çok katkı vermiyor. caner dönerse formayı alır sonlara doğru.

    kaleleri ise sağlam. ancak beşiktaş sinir harbi içinde geçen her maçta sinecek ve puan kaybedecek gibi duruyor. şenol o gerginliği fatih terim gibi takımı lehine kullanamıyor.

    kısacası ben beşiktaş'ın şu aralar iyi gitse de ligin sonunu getiremeyeceğini düşünüyorum. hele ki uefada bir tur daha geçerse rotasyonları da yetmeyecek çünkü kulübede oyuna girip oyunun şeklini değiştirecek bir adam yok. gökhan inler,necip,aras,ömer ile olmaz o iş. olcay bence ciddi kayıp beşiktaş için. ekstra puan getirebilirdi sıkışan maçlarda.

    he şimdi siz diyeceksiniz ki beşiktaş sonunu getiremeyecek de bizim takım çok mu getirecek. bizden de teknik adam yüzünden umudum yok. başakşehir de tecrübesiz. kimse ligin sonunu getiremeyecek gibi bu yıl. * kötünün iyisi olarak beşiktaş da şampiyon olabilir ama ilerisi için umut veren bir durumları yok hem yönetim hem takım olarak karşılarında iyi bir galatasaray veya fenerbahçe buldukları an dağılacaklar tekrar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın