• 1558
    iki tane hava hakimiyeti yüksek stoperin varsa ve iyi kontratağa çıkıyorsan bu takıma yenilmezsin. sosa gittiğinden beri göbekten gelemiyorlar, cezasahasında çoğalıp durmadan orta açıyorlar. bir de talisca'nın bireysel becerisiyle gol bulurlarsa buluyorlar, o da yoksa kitlenip kalıyorlar. bu sebeple evlerinde büyük maç kazanamıyorlar, çünkü rakipleri temkinli bir kontratak oyunu oynuyor.

    yalnız hakem devreye girerse bütün bu dediklerim kendiliğinden geçersiz hale geliyor. çünkü beşiktaşlılar rakibi döve döve pozisyona girip golü buluyorlar. mesela hakem konyaspor ve antalyaspor maçlarında olduğu gibi beşiktaşlı oyuncunun taban girmesine sarı kart göstermek yerine "devam" deyip beşiktaş'a gol hediye ediyor. bursaspor maçında kalecinin bacağını izmarit gibi ezen marcelo'yu sarı kartla geçiştiriyor. karabükspor maçında penaltı+kırmızı kart vereceği pozisyona üç maymunu oynuyor. bizim maçta eren'e diz atan marcelo'ya, muslera'ya dirsek atan aboubakar'a kart bile vermiyor. beşiktaşlılar da eşek değil ya, bu kadar kıyaktan sonra bir şekilde atıyorlar golü. zaten kiralık oyuncuları da hesaba katarsak türkiye'deki en pahalı kadro onların sanırım.

    sezon sonunda şampiyon olurlar mı bilmiyorum ama 2012'deki galatasaray reenkarne olup beşiktaş'la maç yapsa 90 dakika oyunu sürklase eder. necati her derbideki gibi topu kalecinin üstüne vurmazsa galip de gelir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın