resim
Mete Kalkavan
Görev:Eski Hakem
Yaş:45
Uyruk:Türkiye
Görev Aldığı Maçlar
  • 379
    aşşağıdaki alıntıda kendisi hakkında yapılması zorunlu olan açıklama metni tarafımdan yazılmıştır. bunu yazacak cesaret mevcut yönetimde * mevcut değildir.

    --- alıntı ---

    kamuoyuna

    4 şubat 2017 tarihinde başakşehir fatih terim stadında oynadığımız futbol müsabakasını türkiye futbol federasyonunun fifa kokartlı hakemi mete kalkavan yönetememiştir.

    kendisi ve beraberindeki hakem ekibi istanbul başakşehir futbol kulübünün attığı ilk golde açık ve bariz olarak görülen pozisyonda ofsaytı veremediği gibi başakşehirli bir oyuncunun takımımız futbolcularından josue'ye attığı kasti dirseği görmeyip başakşehirli oyuncuyu kırmızı kart ile cezalandırması gerekirken o oyuncu ile birlikte bizim oyuncumuza da birer sarı kart vermiştir.

    mete kalkavan artık kasıtlı olduğunu düşündüğümüz bir şekilde 2016 - 2017 futbol sezonu içerisinde söz konusu maç dahil toplamda 5 kez maçlarımızı yönetmek için federasyon tarafından atanmış ve her maçta artık kasıtlı olduğunu düşündüğümüz hataları ile camiamız nezdinde zan altında kalmıştır.

    daha önceki sezonlarda kendisinin yönettiği tüm maçları da düşündüğümüzde belirli bir hakemin bizim maçlarımıza bu kadar çok kez verilmiş olmasına biz galatasaray spor kulübü yönetimi olarak artık anlam verememekteyiz.

    hakem odalarının basıldığı, koridorlarda hakemlere küfürler yağdırıldığı, hakemlerin stadlara kilitlendiği örnekler mevcutken bizim yönetimimiz bugüne kadar hakemler hakkında eleştiri yapma hakkını ya saklı tutmuş, ya da minimum seviyede yapmıştır. ancak, artık kasıtlı olarak yapıldığını düşündüğümüz bu ve benzeri hareketler zannedilmemelidir ki galatasaray hakkını aramayacak.

    söz konusu hakem ve ligde artık skandal haline gelmiş tüm hakem hataları ile konuyu bir dosya haline getirerek uefa ve fifa nezdinde değerlendirilmesi ilgili kurumlara ileteceğimizi belirtir, bu ülkede sporun temiz kalması için atacağımız bu adım ile ilgili tüm gelişmeleri kamuoyuyla paylaşacağımızı da açıklamaktan gurur duyarız.

    saygılarımızla.

    galatasaray spor kulübü yönetimi

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın