• 497
    sinan güler çok acayip bir adamdır. bir kere kısa da olsa muhabbet etmeniz, bir fotoğraf karesi için ricacı olduğunuz o küçük an bile yeter, bunu anlamak için.

    futbol takımında muslera'yı ne kadar seviyorsam, basketbol takımında sinan'ı o kadar seviyorum. karakteriyle parıl parıl parlar. galatasaray'ın sporcusu, kaptanı işte böyle olmalıdır, denebilecek isimlerdendir. gün gelir, basketbol şubesinin anahtarı verilse yeridir. hidayet'in federasyona maddi manevi başkanlık yaptığı yerde, galatasaray'a sinan gibi fikriyle hür vicdanıyla hür insanlar yakışır.

    siz bakmayın. bu gözler, buralarda ve çeşitli mecralarda ışıl alben'e neler dendiğini gördü. ve bunu diyenler has be has galatasaray taraftarıydı. badem gözlü fenerbahçe oyuncularına methiyeler düzülürdü.

    galatasaray'ın parasını yiyecekse, sinan güler gibi, ışıl alben gibi güzel insanlar yesin. galatasaray başarısız olacaksa, elinden geleni yapacağını bildiğimiz, kendi faydasını düşünürken, başkalarının faydasını da düşünmekten geri kalmayan, taraflı tarafsız her kesimden kişinin teveccühünü kazanmış insanlarla başarısız olsun.

    sahaya ve hayata karakter koymaya devam etsin.

    o, yürüyedursun.

    uslu bir çocuk olursanız, belki, siz de bir gün, sokak basketbol sahasında yanınıza yanaşan kaptanla karşılaşabilir, "adam lazım mı, beyler?" deyişine tanıklık edebilirsiniz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın