• 113
    fm yorumcusu. gerçek hayat ile kopuk ne yazık ki kendisi. ideal bir hayal dünyasında yaşıyor.

    ekleme: kendisinin van persie'nin maaşı hakkındaki düşüncesini merak ediyorum. ama onu söylemesi yasaktır muhtemelen.

    ekleme 2: atarlı bir ergen edası da sezdim kendisinde.

    ekleme 3:

    uzun uzadıya olmasa da bir kaç cevap vermek lazım kendisine. bir kere tepki çekmesi normaldir. zira "sneijder'in maaşı fazla" diye kafadan lafa girersen tepki çekersin. hele takımın şu halinde illa ki tepki çekersin. hayır bir de "eleştiriye açığım ama..." demezler mi, gerçekten çok enteresan. eleştiriye açıksan, hakaret dışında, her türlü eleştiriyi kabullenebilmelisin. "lanlı lunlu" atar yapıp "eleştiriye açığım" dedin mi komik olur zira.

    gençsin, girişkensin, böyle havadan havadan konuşuyorsun her şey güzel de takımdaki maaş adaletsizliğini, yasin'in bitmek bilmeyen şımarıklıklarını, her yerli futbolcunu kapıyı 2 milyon €'dan açıp bunun kabul edilmesini getirip sneijder'in maaşına bağlarsan komik olur.

    hayal dünyasında yaşıyor. çünkü sen "sneijder'e 5,5 milyon € çok" diyorsan ve üstüne gelip "sıkı pazarlık yapılmalıydı, yaşı ilerledi" diyorsan bu ülkeyi ve ligi çok başka yerlerde görüyorsun demektir çin'e ve arabistan'a bak. orada bu tip futbolcular hangi yaşta hangi maaşı alıyor bir bak. hah işte onun bir adım gerisi de türkiye. bu kadar basit. bak ülkenin durumundan filan bahsetmiyorum ha. sadece futbolu üzerinden konuşuyorum. ülkenin durumu malumunuz.

    böyle bir durumda sneijder gibi bir futbolcuyu elde tutacaksan onun maaşını düşürerek yapamazsın bunu. olmaz. getirebilir misin daha düşük bir maaşa sneijder'den daha iyi bir oyuncu? hayır. o zaman neden bu riski alasın? yani "sneijder 5,5 alıyorsa ben de 3,5 istiyorum" diyen kazmaya tazminatını verip kapıyı gösteremiyorsan o senin kabahatin. sneijder'in maaşını bununla bir ilgisi yok. sneijder'in tırnağı etmeyecek adamların zamanında menajerleri aracılığıyla yabancı sınırı kozunu kullanıp aldıkları sözleşmeler sıkıntılı. o adamlara o sözleşmeleri verenlerde sıkıntı. ünal aysal'a kızdığın tek noktadır bu. evet yabancı sınırı vardı, kabul. ama bu paragözlerin oyununa gelmemeliydi.

    uğur karakullukçu kardeşimiz sosyal medyanın gazıyla biraz fazla tepelere çıkmış. ayakları az yere basar, okurlarına lanlı lunlu gider yapmaktan vazgeçerse bence geleceği parlak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın