• 112
    galatasaray için ideal olanı istiyor olabilir. ama türkiye gerçeklerini hesaba katmıyor bence. biz de sneijder drogba 3 milyona oynasın, selçuk sabri cavanda gibiler oynayabilmek için üste para versin isteriz. ama öyle olmuyor işte. sen dünya yıldızı statüsündeki adamı 3'e falan türkiye'ye getiremezsin ki. beyler birşeyin farkında mısınız bilmiyorum ama sneijder bu takıma 28 yaşında geldi. en mükemmel çağında yani. inter'de sorun yaşamasa 8 milyon versen de alamayacaktın o yaşta.

    diğer yandan beşiktaşın maaş bütçesi 45 milyon bizimki 65 milyon, beşiktaş şampiyon oldu, bizden de iyi oynuyor demiş, doğrudur türkiye liginde katılıyorum. ama o uçan kaçan beşiktaş şampiyonlar liginde neden gruptan çıkamadı bu kadar yaklaşmışken? çünkü q7 gibi fason bi yıldızdansa sorumluluk alacak kritik anda tecrübesiyle takımı sırtlayacak yıldızı olmadığı için.

    sonuç olarak maaş yükünü azaltmak bence çok zor değil, selçuk sabri cavanda josue falan gönderirsin bi anda 55'lere düşer baraj. asıl mesele maaş bütçesini verimli kullanabilmek, azaltmak değil. şimdi drogba'nın 1.5 yıllık 6 milyon aldığı o ilk dönem kimin gözüne battı maaşı? drogba bu ya, ligtv'nin maçın öyküsü videolarında rakip defanslar drogba'yı şöyle tutalım böyle tutalım diye hesaplar yapıyordu. böyle adamlara verirsin maaşı. bizim sorunumuz herkese çok maaş vermekten ziyade niteliksizlere hak ettiğinden fazla maaş vermektir.

    edit: marazzurri uyardı drogba'nın maliyeti imza parasıyla beraber 1.5 yıl için 14 milyonmuş. hala göze batmıyor avrupada sağladığı prestij, satılan formalar düşünülünce.

    edit 2: because i am a winner da 1.5 yıl için 10 milyon aldı dedi. çok basit aslında girip kap bildirimine baksak doğruyu görürüz de söylemek istediğim anlaşıldı sanırım ücretten bağımsız olarak. 5-10-14 neyse çok değil bu gibi adamların getirdikleri yanında. hiçbi katkısı olmasa iki muhabbet ettiğim ispanyol kızlar sizde drogba vardı diyo bu da mı sayılmaz gençler*
App Store'dan indirin Google Play'den alın