resim
Fikret Orman
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:56
Uyruk:Türkiye
  • 937
    insanın kendine ettiğini başka hiçbir şey edemez. edemez de fikret orman gibiler çok şanslı ki türkiye'de yaşıyorlar çünkü bilirsiniz, türkiye'de her şey olunur bir rezil olunmaz. fikret orman da gayet tabii rezil olmayacak. fikret orman'ın yanar dönerliklerine girmeden evvel şunu söyleyeyim, nedendir bilinmez bu şahsın içinde milyonlarca ışık yılı derinlikte bir galatasaray nefreti var. olsun varsın çok mühim değil bizim için de ama işte sinek küçük de olsa mide bulandırıyor.

    omurga nedir?

    "omurga yani kolumna vertebralis, omurlardan oluşmuş, içinde omuriliği barındıran kemik yapıdır. omurga, kemikten, kıkırdaktan ya da her ikisinden oluşan iskeletin en önemli bölümü ve de temel eksenidir. sırt boyunca uzanır ve vücuda destek sağlar."

    omurgasız canlı, biyolojik açıdan esnektir, ortamdan ortama vücudun şeklini değiştirebilir ve bunu yaparken zorlanmaz.

    omurgasız insanlarda zaman kavramı yoktur. dün, bugün, yarın bu kelimeler hayatlarında sadece kelimeden ibaret olup bir anlam ifade etmezler. dün savunduğu fikre bugün top yekün muhalif olabilir. fikocuğum da aynen böyle. gezi olaylarında nasıl olduysa bir hop hup yapmaya kalktı da cevabını aldı: bu fikret orman ibnesi ara de ki ulan piç de...

    sonrası malumunuz: sayın cumhurbaşkanım, saygıdeğer hanımefendileri, sayın cumhurbaşkanım, sayın cumhurbaşkanım, sayın cumhurbaşkanım, sayın cumhurbaşkanım, sayın cumhurbaşkanım, sayın cumhurbaşkanım, sayın cumhurbaşkanım, sayın cumhurbaşkanım, sayın cumhurbaşkanım, sayın cumhurbaşkanım, sayın cumhurbaşkanım, sayın cumhurbaşkanım, sayın cumhurbaşkanım, sayın cumhurbaşkanım, sayın cumhurbaşkanım, sayın cumhurbaşkanım, sayın cumhurbaşkanım, sayın cumhurbaşkanım, sayın cumhurbaşkanım, sayın cumhurbaşkanım!

    diyor ki fikret orman fi tarihinde: ''biz bu stadı kendimiz yaptık. çünkü kendi yerimizde kalmak istedik. bizim gibi sadece fenerbahçe'nin stadı kendi yerinde ve onlar da kendileri yaptı. bizim aklımızda başka yere stat yapmak fikri hiç olmadı''

    aradan zaman geçiyor şöyle diyor yine aynı kişi: ''sayın cumhurbaşkanımız bu projenin arkasında olmasıydı bu stadı mümkün değil yapamazdık. iki sene önce birçok olaylar yaşandı, o süreç içerisinde cumhurbaşkanımız recep tayyip erdoğan, bize çok destek verdi. istanbul büyükşehir belediye başkanımız kadir topbaş bize çok destek verdi. o günkü bakanlarımız bize destek verdi. şu andaki başbakanımız ahmet davutoğlu da her zaman destek veriyor. ve stadımız artık bitme noktasına geldi.''

    vay anasını be rüzgar gülü müsün mübarek! nerden eserse oraya ha, ne ala.

    ''stadın bitişiyle ilgili bazı umutlar, parantez içinde beyaz yalanlar söylemiş olabilirim. bizim elimizdeki imkanlar bunlar.'' sizce bu cümleyi kim kurmuş olabilir? tabii ki fiko. utanmadan yalan söylediğini anlatıyor basına. bir kişi de yalanın beyazı mı olur andaval diyemiyor. bundan seneler sonra da aynı zat, efendi beşiktaş'tan söz ediyor.

    http://gss.gs/sdS

    olcay şahan'ın, cenk tiyatrocu tosun'un, sosa'nın, caner erkin'in, gökhan efendi gönül'ün, şenol ağlama melis güneş'in ait olduğu camia ne kadar efendi olabilir ki aga?

    bu fiko habire galatasaray'a sallayıp da karşılık almıyor ya zevkten dört köşe oluyorum. en son bizi bu kadar sık ağzına aldığında 4. yıldızı çakmıştık armamıza. sonra bir duruldu bizim fiko ama anlaşılan şampiyonluk görünce bir havalara girmiş. eee ne demiş şeytan: ''havaya girdin mi galatasaray çakar sana'' 3 hafta sonra bir gel arena'ya yiğidim, boyunu posunu görelim. sen böyle konuştun ya gevşek gevşek, zerre şüphem yok yeneceğiz fiko sizi. hem de çok şerefli oyuncunuzun dediği gibi, kanırta kanırta.

    senin iki lafından biri galatasaray ya fiko, hani galatasaray da sana cevap vermeye tenezzül etmiyor falan aklıma hep şu hikaye geliyor:

    --- alıntı ---

    ünlü filozof diyojen, bir gün çok dar bir sokakta zenginliğinden başka hiçbir şeyi olmayan kibirli bir adamla karşılaşır. ikisinden biri kenara çekilmedikçe geçmek mümkün değildir... mağrur zengin, hor gördüğü filozofa: "ben bir serserinin önünden kenara çekilmem" der. diyojen, kenara çekilerek gayet sakin şu karşılığı verir:
    — ben çekilirim...

    --- alıntı ---

    gün senin günün konuş, konuş da aga insan hiç düşünmez mi bu galatasaray bir ayağa kalkarsa bize ne yapar diye? galatasaray ne yapar söyleyim mi fiko?

    https://www.youtube.com/watch?v=tNUIsvERMXg

    selam dur!

    sen bu yollara yeni girmek isterken
    biz geri dönüyorduk
    mütevazı ol biraz eksiltip söyle
    en muhteşem sen olamazsın

    küçük dağları sen yarattın
    sanki insanlığı sen kurtardın
    kahramansan hani neredesin

    neydim demeyip ne oldumcular
    hep tepetaklak savruldular
    nankörlük hain huy yandılar

    ustan eyvah diyecek
    rüzgâr çok sert esecek
    iyilikten vazgeçecek
    acı biberi diline kaşık ile sürecek

    sen hep kendini bileceksin
    geçme sınırını çizeceksin
    önce rütbeni bileceksin

    herkes kendini bilecek
    durma sınırını çizecek
    kendi restini çekecek

    bu âlemde kendini bileceksin
    geçme sınırını çizeceksin
    önce rütbeni bileceksin

    artık herkes kendini bilecek
    durma sınırını çizecek
    kendi restini çekecek

    hak ararken yine haddini aştın
    bu cesaret bardaktan taştı
    saygılı ol biraz çamursuz güreş
    emeğe saygı bu kadar mı

    eyvallah...

    rütbeni bileceksin

    ★★★★

    ★★★★

    ★★★★

    ★★★★

    anlatabiliyor muyum fiko! http://www.yenisafak.com/...an-bakakaldi-2593180

    sen kimsin? camian kadar konuş!
App Store'dan indirin Google Play'den alın