• 4
    merhumun arkasindan konusmak gibi olmasin ama rahmetli erdogan arica'yi yazarim bu listeye eskilerden. bir ara celal kibrizli vardi. kendisi sekerspor'u lige cikarip ertesi sezon hoop diye dusurse de biz kendisini erzurumspor'un basindayken 2-1 kaybettigi galatasaray maci sonrasi cildirip gazetecilere "galatasaraylilara gidin" diye bagirmasiyla biliyoruz. samet aybaba da besiktasin zor donemlerinde calissa da fazla bir tehdit yaratamamisti. ama trabzon'da ve genclerbirligi'nde kazandigi turkiye kupalari hatrina bu listeden disari cikabilir.

    yeni donemde ise ismail kartal'i tek gecerim. hamza hamzaoglu'nun kotu transfer politikasi ve oyuncu kayirdigi gercegine ragmen yine de kupalari var ve kovulmasi genelde basarisiz sonuclardan cok yonetim ve taraftarla inatlasmasi yuzunden.bir iki takim daha eskitsin oyle karar vermek lazim. ne yazik ki kaptan bulent korkmaz'dan iyi teknik direktor olamayacagini en azindan yarismaci takimlarda yapamayacagini gorduk.

    yilmaz vural hakkinda yorum yapmayacagim cunku kendileri artik teknik direktorden cok sovmen olmustur. hikmet karaman'in da guardiola'yla selfie disinda oyle bir basarisi olmasa da takimlari genelde galatasaray'i zorlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın