resim
Yasin Öztekin
Takım:Bucaspor 1928
Mevki:Sol Kanat
Yaş:37
Boy:1.79
Uyruk:Türkiye
  • 2935
    hakettiği şekilde ilk 11 de oynayan ancak bir türlü gerekli desteği göremeyen oyuncumuz. bu sezon dışında bile etkiliydi bana göre. 2014-15 sezonunda hücum gücümüze müthiş katkı yaptı, 2015-16 sezonunda takım gibi inişli çıkışlı bir grafik çizdi ama kötü demek haksızlık olur. bu sene zaten kendi kanadı olmamasına rağmen sağ kanatta müthiş işler yapıyor. takımdaki arkadaşlarına göre de az para alıyor. ve ne zaman para konusu açılsa bu adam suçlu oluyor ve bunu anlamıyorum ben. kendisinden çok düşük performans veren adamlar daha çok para kazanıyor. adam da haklı olarak fazlasını istiyor. bu konuda yüz kere haklıdır yasin. takımdaki diğer adamlara kontrat verirken düşüneceklerdi bunu.

    hocası ve yönetimi tarafından hatta taraftar tarafından sürekli hor görülmekte. yönetim kadro dışı bırakır, hocası 5 gol atsa da kötü oynasa da kendisini oyundan alır hep. bruma'yı seviyoruz, başarılı olsun istiyoruz ama adam bencil. yasin kendisine göre takım oyununa daha uygun, ceza alanına girdiğimiz pozisyonlarda yasin illa o organizasyon içerinde ama krediyi bruma alıyor veya yasin'in adı bencil olarak kalıyor.

    üzerine gidilmesini anlayamıyorum. tuzla maçındaki hareketi dışında adamın falsosu yok. he birde 2015-16 sezonunda sanırsam içerideki gençlerbirliği maçında tribi olmuştu. adamın günah listesi bu kadar ama kendisine balotelli muamalesi yapılıyor. umarım performansına devam eder ve bizi başarıdan başarıya koşturur.

    kendisi ideal galatasaray'da çok iyi bir kulübe oyuncusudur. son 30 dakikada üst düzey performans alınır. ancak adam haketti formasını sonuna kadar. yönetim ve hoca kendisine saygı duymalı. günah keçisi olmayı haketmedi kendisi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın