• 23
    bu maçı memleket takımımın tribününden takip edenlerden biri de benim. küfürler ve münferit 1-2 olay dışında maç boyunca takıma iyi destek verdi aslında galatasaray taraftarı ama aralarında o kadar geri zekalı ergen ve hayvan oğlu hayvanlar var ki verilen desteğe gölge düşürdü bu herifler.

    maç gayet güzel başladı, galatasaray tribününün başlattığı izmir marşına salonun çoğu eşlik etti, ilk yarı sakin geçti ama ikinci yarıda durduk yere küfürler başladı, güvenlik görevlisinin kafasına yabancı madde atıldı. bunun üzerine anons yapıldı ve ömer yalçınkaya protokolden kalkıp taraftarı sakinleştirmeye geldi tribün önüne.

    northwestern'in dediği gibi insanlar çoluğuyla çocuğuyla maça gelmiş, gayet dostane bir ortam var, sağa sola küfredip yabancı madde atmanın mantığı ne? hadi ergenler saçmaladı, tribün reisi ne iş yapar? tribün reisiysen sahip çıkacaksın maça soktuğun insanlara, sen yatıştıracaksın onları, gerekirse tokadı basıp sen keseceksin cezalarını, yöneticin protokolden kalkıp taraftarı sakinleştirmeye gelmeyecek. her şey rant ya da sucuk ekmek değil. tribünlerde bir rekabet ortamı olur, karşılıklı atışırsın, yeri gelir küfür de edersin ama bu maçın alakası yoktu böyle bir ortamla. yönetiminden tribününe rezalet idare ediliyoruz cidden.
App Store'dan indirin Google Play'den alın