• 7
    aslında bir noktada işimize geldiğini düşündüğüm türk futbol medyası sahtekarlığı.

    2011 - 2012 sezonu dışındaki herhangi bir sezonun özellikle ilk diliminde galatasaray futbol takımı hakkında güzelleme duymamışımdır ve okumamışımdır. bjk'yi ya da fb'yi solladığımız vakit bu durum tersine dönüyor ancak. 'bakın o kadar eleştiriyoruz ama galatasaray'ın ölüsü bile yetti rerere rörörö' şeklinde geri vitesler hepimizin malumu.

    açıkçası ben, bu sahtekarlığı yönetebildiğimiz takdirde durumu lehte kullanabileceğimizi hatta kullandığımızı düşünenlerdenim. winner karakterimizin oluşmasını sağlayan birçok nedenden biri de bana kalırsa oluşturulan bu algıya karşı kulüp olarak, taraftar olarak verdiğimiz tepki. karma.

    fb'nin 29 ocak 2017 kayserispor fenerbahçe maçında tarumar olmasının sebeplerinden birinin temelinde, türk futbol medyasının üretkenlik konusunda son derece kısır olan fb'yi 22 ocak 2017 fenerbahçe istanbul başakşehir maçı özelinde şişirmesinin yattığına inanıyorum. medyanın oluşturduğu algı zaten sallanan fb'yi iyice yumuşattı, kayserispor'u da ekstra motive etti... sonuç ortada.

    bir yere kadar salın iplerini, akıtsınlar zehirlerini. sahtekarlıklarıyla, yalanlarıyla kendilerini kandırmaya devam etsinler. biz yine tabir yerindeyse sinsi sinsi puanları toplamaya devam edelim. son 5 haftaya şu anki puan durumuyla veya daha iyisiyle girersek ipi göğüsleriz. winner olan biziz, gerisini onlar düşünsün.
App Store'dan indirin Google Play'den alın