• 773
    --- alıntı ---

    peşinen söyleyeyim gs taraftarıyım ama fanatik olarak değil, bu lige para ödemem. kahveye bile gitmem. serin içecek olduğu sürece.

    ayı dediğiniz adamın 2013 yılında dolar 1,8 iken 1 milyon tl'ye aldığı arabası şu imiş. siz dalga geçmeye devam edebilirsiniz ilk defa 4 gol yemiş bir kaleci var memlekette ne de olsa. yok gs'ye koymuş küfretmiş, yok o ona üçlü çektirmiş. ha bu arada ergen gibi gol sayıyosak çok övülen muslera da bundan çok gol yemiş bu sezon toplamda. bence en önemli hatası milli maçı terketmesiydi ki zaten bedelini ödedi.

    bence son on yılda tr'ye gelen tüm yerli yabancıların içinde en iyi kalecidir. fb'nin şampiyonluklarında alex'ten sonra ikinci pay sahibidir. ayrıca soma faciasında katledilen 301 kişinin toplam 950 bin tl'lik tüm kredi borç tutarını tek başına üstlenmiştir. bu az bi şey değildir. ister ayı deyin ister çirkef. soma'da bir ailenin, bir çocuğun göz yaşını bir nebze olsun dindirebildiyse yeter de artar bile. çok sevilen sneijder bey de twit atmıştı mesela.
    --- alıntı ---

    bence şu entryden sonra siteyi kapatıp dutluk falan kursunlar. hayır entryi giren kişinin yavan trollüğüne mi güleyim, ayının saçma sapan savunulmasına mı güleyim bilemedim. kudurun lan.
App Store'dan indirin Google Play'den alın