• 8
    bu gidişatla kazanabileceğimiz nadir takımlardan biridir fenerbahçe.

    üst koridorlarında thaldrin var. türkiye'nin sayılı oyuncularından solo q oyunlarını severek takip ettiğim birisidir. broken blade bir şekilde kafa tutar oynar kendisine karşı ama teamfightlarda koordinasyon önemli. duruma göre tank oynamayı yeğleyen birisidir thaldrin.

    ormanlarında reach var. kendisi eu west, kore ve türkiye liglerinde challenger seviyesinde. daha önce team turquality'de oynadı ve türkiye liglerine aşina bir oyuncu. şu durumda doğru bir pickle kanani'nin önünde gözüküyor maalesef.

    orta koridorda frozen var. kendisi türkiye ligindeki en tecrübeli orta koridor oyuncularından birisidir. koreli olması büyük avantaj fenerbahçe için, adamlar bu oyunu bambaşka oynuyor. daha önce kore takımı longzhu'da oynamış bir isim. 2016 summer lck'da 10 maç oynadı ve kda'sı 4.73. en iyi oynadığı herolar twisted fate, syndra, corki. abbedagge için müthiş bir tecrübe olacaktır umarım bugün potansiyelinin en iyisini yansıtır. çünkü kendisine ihtiyacımız var.

    nişancı rollerinde üstte de yazıldığı gibi midden bozma bir nişancı elysion var. kendisi ligin tecrübeli isimlerinden biridir. daha önce team turquality ile başarıları mevcut. killeres'e karşı artık kimi yorumlasam başarılı oluyor bu yüzden bir karşılaştırma yapmayacağım umarım alt koridorumuz early game'den istediği sonucu alır.

    destek rollerinde un1tback var. kendisi dumbledoge ile birlikte ligin en tecrübeli desteklerinden biridir. daha önce hwa gaming, team turquality ve dark passage'da oynadı. türkiye serverında challenger, eu west serverında ise master seviyesindedir. thresh, alistar vb. heroları oynamayı sever.
App Store'dan indirin Google Play'den alın