• 7
    kanani dünkü gibi oynayacaksa hiç çıkmayalım. o vaziyetteyiz şu an. abbedagge ilk oyunu aldı falan sonrasında ortalıkta yok. her el ezildi. broken blade çok başarılı ama takım destekleyemiyor kendisini. bot lane'i konuşmak anlamsız, bu seviyenin oyuncusu değiller, görünen o.

    fenerbahçe'de en güvenilen isimler soloda thaldrin ve midde frozen. nişancıları midden bozma, en az bizim adc kadar zayıf. ama midleri frozen buraların en iyilerinden naru'yu ilk maçta sağlam tokatladı. abbedagge'yi de tokatlayacağı şüphesiz. ormancıları da bizimkine göre daha kuvvetli duruyor. thaldrin vs broken blade ortada geçer, ama ormancıyla uyum vs. göz önüne alınırsa biz bir tık öndeyiz gibi. dediğim gibi iki tarafın bot lane'i için de yorumum "allah kurtarsın". iki tarafta sezon sonu değiştirir muhtemelen, sezon olaylarına da pek hakim değilim ama olsun biz demiş olalım gene de.

    federer nadal finalinde nefeslerimiz kesilecek, orası kesin. heh işte nefeslenmek istiyorsanız sizin için de güzel bir alternatif bence bu maç.

    ayrıca ortada galatasaray varsa branş farketmez.

    (bkz: bugün günlerden galatasaray)
App Store'dan indirin Google Play'den alın