resim
Alexandre Rodrigues da Silva
Takım:São Paulo
Mevki:Santrfor
Yaş:34
Boy:1.80
Uyruk:Brezilya
  • 294
    7 ay evvel 3 milyon euro artı bonuslar ile transfer olduğu villarreal'de bu süre zarfında tüm kulvarlarda 24 maçta toplamda 10 gole katkıda bulunmuş. şimdi de tianjin'e 18 milyon euro civarı bir meblağa gidebileceği konuşuluyor. hatta bazı yerlerde sağlık kontrolünden geçtiği de yazılıyor.

    pato şüphesiz iyi ve marka bir oyuncu. performansı iyidir kötüdür orası değişir, fakat 12-13 senedir profesyonel bir futbolcu ve bunun 10 senesini de dünya futbolunda herkesçe bilinen biri olarak yaptı. daha 2006 yılında geldiği milan'da henüz yeni reşit olmuşken dünya futbolu ile orta derecede ilgili olan herkesin, ama herkesin bildiği biriydi. ve bu adam şimdi villarreal'den çin'e, yaklaşık 6 katına gidiyor.

    ben de şimdi şunu soruyorum, bu adamdan çok daha önceden ismi bilinen, dünya futboluna bu arkadaştan çok daha önce çıkan ve hem uluslararası, hem de kulüp bazında çok daha başarılı ve ismi de bundan çok daha büyük bir marka olan lukas podolski niye 3 milyon euro teklif alıyor, galatasaray yönetimi 7 milyona razı oluyor?

    başkan olsam ve hiçbir şey bilmesem, sırf bu adamı emsal gösterir, çatur çutur gol atan bir alman panzerini, bu adamın altıda birine teklif yapan takımların yüzüne vururum. pato podolski'den çok mu iyi adam? hadi iyi diyelim, bu kalite farkı iki oyuncu arasında altı katı kadar bir bonservis farkına mı tekabül ediyor? he vermiyorlar mı, kalk masadan çık git. koskoca alman milli takımı futbolcusunu, hem de 100 küsür kez bu formayı diyen ve daha en az 3-4 sene asgari üst düzey performans vermesi muhtemel bir adamı böyle ölü fiyattan satmak sığırlıktır.

    siktirin gidin ya. podolski'yi en kötü, bak en kötü çift haneli milyon euro'dan bir zerre kuruşu aza satan adam dangalaktır, maldır, hatta art niyetlidir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın