• 12
    sow olayı hakkında bilgi sahibi değilim. kıllanmadım değil. ancaaaaaaak;

    çin'de yabancı sınırı 3'e düşürüldü. adamlar tevez, hulk, oscar istiyor. tevez'i dünyanın en çok kazanan oyuncusu yapan ülkenin kulüpleri için demba ba'yı parasını verip yollamak okyanusta su damlası. adam messi-ronaldo kovalamak istiyor. demba ba'yı falan napsın. yıldız her isim için 80-100 milyonu gözden çıkaran ülkenin takımları bunlar.

    ersan'a gelince; çin'de asya pasaportlular yabancı sayılmıyordu. ersan, avustralya pasaportuna sahip. avustralya ise asya konfederasyonunda. asyalı oyuncu mevzusuyla da değişikliğe gidildi sanırım. ersan, çinli her defanstan iyidir abi kafasıyla alınan bir adam. isteyince alması çok kolay. üstüne para bile verirler kontenjan açmak için.

    yani büyütülecek bir olay yok. sadece akıl. herkes biliyor çin'den adam düşecek sağa sola. hatta gidiyor belki 3 kuruş verip jackson martinez'i kiralarım diyor. baktı olmuyor neyse demba ba ve ersan'da iyidir diyor. adam çok basit bir iş yapıyor ve bizde kafa zehir abi oluyor. veya illegal sanılıyor. bizim yönetimde olmayan akıl var işte adamlarda. hepsi bundan ibaret.
App Store'dan indirin Google Play'den alın