resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 8376
    bakın başta belirteyim, ünal aysal'ı severim ve bence çok ama çok zeki bir adam, kendisini başarılı buluyorum* ama şu son dönemde nabız yoklamalar bende net 'paranın kokusunu almış gelmiş.' düşüncesini uyandırıyor. böylesine zeki bir adam boş yere adımını atmaya çalışmaz.

    kaldı ki kendisinin ayrılış sebebi başarısızlıklar falan değildi, yabancı kuralı ve mancini'nin saçma sapan para harcatmaları birbirini kamçıladıkça kulüpte gram para kalmadı. riva arazisini değerlendirmesi için ünal aysal'a vermediler. üstüne yeni sermaye arttırımı numarası da yemeyince adam aldı başını gitti. mükkemmel bir zamanlamayla gemiyi terk etti. hareketlerinin hepsi bir mantık çerçevesine oturtulur.

    neyse sözüm ola olur da gelirse yabancı kuralı olmamış olacak eskisi gibi. ayrıca maddi yönden yaptığı acemiliğinden kaynaklanan hataları* tekrarlamayacağını düşünüyorum. başarılı olma ihtimali yüksek fakat şu da bilinsin ki ünal aysal hükümet yanlısı biri olmadığı için yok vergi borcuydu yok stat çatısıydı diye tekrardan başımıza çatır çatır sorun kakma ihtimalleri de yüksek. şu son olay olmasa çok ümitli bakabilirdim ama arada kalıyorum. 'dursun özbek hükümete yanlıyor da ne oluyor?' diyebilirsiniz tabi. ne kadar vizyon yoksunu ve işbilmez olsa da bu konuda uefa'dan gelen kısıtlama ve maddi kıtlık adamı zorlamıyor değil. bu ağır yükü sırtlamak da yürek ister.

    ben şöyle düşünüyorum. eğer maddi kaynak gelecekse ünal aysal'ın tecrübelendiğini düşünerekten yönetimi ona devretmekte fayda var. çünkü herifteki ikna becerisi ve vizyon genişliği inanılmaz. konu büyük paralar olunca dursun özbek'in ünal aysal kadar iş yapabileceğini kesinlikle düşünmüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın