• 44
    tarih itibariyle türkiye'de demokratik bir ortam yoktur. "vardır" diyene allah şifa versin. eğer kendisi bu propaganda videosunu çekiyorsa isim ve makam sahibi olup "hayır" görüşünü destekleyen kimselerin de video çekmesi ve aynen kendisinde olduğu gibi "demokratik haklarını" kullanmaları ihtimal dahilindedir değil mi?

    "çeksinler koysunlar canım tutan mı var? :)))" (bunlara da allah şifa versin)

    halihazırda tüm gücü elinde bulunduran iktidarın tek adamlığı oyladığı şu süreçte lüzumsuz yere böyle yapmacık şekilde pohpohlanmaya ihtiyacı yoktur, işte bu yüzden de yaptığı şey yalakalık ve omurgasızlıktır.

    muhalif olmak, muhalefet her zaman zordur. şartlar ne olursa olsun asıl mesele muhalif olabilmek ve her şeye rağmen karşıt görüşünü dile getirmektir, ayakta kalmak ve mücadeleye devam etmektir. işte bu yüzden rıdvan dilmen belki de elli kere çalıştığı samimiyetsiz bir metni porselen kaplamalarıyla sırıta sırıta okuyup videoya çektiğinde düşünce özgürlüğü değil yalamalık oluyor. rıdvan dilmen'in boktan kampanyasına uyup da "evet" oyu verecek mi var? işte bu yüzden yalamalık, hatta sözlük anlamı...
App Store'dan indirin Google Play'den alın