• 27455
    " podolski ve yönetim toplantı yaptılar. podolski burada mutlu olduğunu ama ailesinin huzursuz olduğunu söylüyor. vissel kobe'nin 3 milyon euro'luk teklifi kabul edilmedi. galatasaray 7 milyon euro istiyor. taraflar 5-6 milyonda buluşabilirler.

    podolski'nin ayrılma ihtimaline karşı isvecli sebastian andersson gündeme geldi ama riekerink podolski'den sonra galatasaray seviyesine uygun olmaz diyerek veto etti.

    jordan ferri'ye resmi teklif yapıldı. lyon 7 milyon euro isteyince bu sefer de kiralama teklifi yapıldı. olmadı, bu defter kapandı.

    tolga, cavanda ve semih'in sakatlıkları geçti. riekerink isterse oynayabilirler ama kondisyoner eşliğinde hazır olmak îçin 1-2 hafta daha lazım.

    bu sabah ünal aysal'a yakın kişi mehmet cibara'yı aradım. ünal aysal dönmez dedi. sonra ünal aysal'ı aradım. dünkü radyo konuşmalarınızdan ne anlam çıkartmalıyım dedim.

    o da benim yeniden başkan olma ihtimalim zayıf, ilk hedefim benim fikirlerimde olan bir adayı bulup ona destek olmak dedi. ancak aday olacak kimseyi bulamazsak, galatasaray zor durumda kalırsa o zaman düşünebilirim dedi.

    zaten dursun özbek'in bırakma gibi bir düşüncesi yok. o yüzden en erken seçim mayıs 2018'de "

    ali naci küçük

    edit : bilmiyorum kardeşim, ben size facebook canlı yayınında söylediklerini özetliyorum. kelimesi kelimesine tabii ki aynı değil. anlam olarak bunları söylüyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın