resim
Levent Nazifoğlu
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Kaleci
Yaş:60
Boy:-
Uyruk:Türkiye
  • 629
    kulübün daha bir ay önce akreditasyon yasağı koyduğu beyaz tv de iki haftadır ortalama 1-1.5 saat telefon başında bekleyip o şaklabanlara meze olan galatasaray basın sözcüsüdür.

    yaptığınız her iş gibi bu zaten başlı başına rezalet bir durumdur ki açıklamalara gelirsek;

    tamamen aman ünal aysal geliyor taraftar ayaklandı bir gömeyim de aysala taraftar bir durulsun bağlantısıydı dün gece,

    biz hoca getirmek istedik 20 milyon euro transfer bütçesi istiyorlar derken keşke eren derdiyok,cavanda,serdar aziz,donk,ahmet çalık,josue,kolbeinn,tolga ciğerci için toplam kaç milyon euro bonservis ödemiş bu yönetim bir toplayabilseydi..

    federasyondan avans alıyoruz onun için haksızlıklara sesimizi çıkarmıyoruz dedi,demek ki sadece biz alıyoruz o avansı federasyondan ve tff biz sana para veririz ama bizi eleştirmeyeceksin diyor,sen ve senin çapındaki o yönetim müsveddesi de bunu kabul ediyor öyle mi?

    ünal aysal yetki istedi verilmedi şimdi paranın kokusunu aldı ortaya çıktı diyor,aysal'da o arazileri satma yetkisi vardı ama değerini bulmadan elden çıkarmam dedi ve bekledi daha kulübün geçmişinden yönetimin icraatlerinden bir haber...

    fatih altaylıya ki hiç sevmem kendisini ağıza alınmayacak cümlelerle konuştu,evinde otururken onların hepsini söyle belki de haklısın ama sen galatasaray basın sözcüsüsün be adam orada galatasarayı temsil ediyorsun utanmadan 2 saat o telefonun başında bekledin hadi de bu kadar vurdumduymaz,sorumsuz konuşmalar yapılabilir mi?

    fenerbahçe'nin on numara ihtiyacı var diyor,sanane be sanane sen önce stoperini,sol bekini,sağ bekini,orta sahanı,forvetini çöz deseler ne diyeceksin bu kadar mı akıl yoksunusunuz?

    daha bu maddeler uzar gider de dün ile alakalı keşke şarjın bitseydi be adam utandık utandık...
App Store'dan indirin Google Play'den alın