resim
Łukasz Józef Podolski
Takım:Górnik Zabrze
Mevki:Sol Kanat
Yaş:39
Boy:1.82
Uyruk:Almanya
  • 3260
    bir hafta önceye kadar gitmesini en istemediğim oyuncuydu ama 21 ocak 2017 kardemir karabükspor galatasaray maçı gösterdi ki bu takımın mevcut teknik direktör ve onu yönlendiren yönetim ile ilerleme şansı çok az (şampiyonluğu filan geçtim, ne oyuncudan verim alınıyor ne de futbol anlamında pozitif bir şey var.) 6 veya 7 milyon euro teklif, yıllık giderinin 3 milyon euro olduğunu ve sözleşmesinin de gelecek sezon biteceğini düşürsek mantıklı ama bu yönetim için hiçbir şey mantıklı değil.

    podolski'nin yerine gidip mutlaka en az 2 milyon euro maaşa bağlayacakları bir adamı getirecekler ve tabii ki de podolski'den daha kötü bir futbolcu olacak. sırf 1 milyon euro fark için satmış olacaklar ki zaten kalırsa atacağı ve kazandıracağı maçlarla bu parayı çıkaracağı kesin bir adam podolski.

    ancak, küçük esnaf mantığı ile yürüyen bir yönetim var başımızda bunları hiç düşünmüyor ki. melo'yu sattılar, geçen sezon belki kalsa şampiyonlar ligi'nde bir galibiyet daha aldırsa 1 milyon euro sırf oradan geliyor. kısacası bu yönetim, hiçbir kaliteli oyuncuyu satmasın, satıyorsa da kimseyi almasın görevlerini devredene kadar, zır zararlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın