resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 8327
    "şike bir komploydu, aziz yildirimi harcamak istediler. fenerbahceyi ele gecirmek istediler." demedigi, aksine "bu ates ufleyerek sonmez" dedigi icin malum kesim tarafindan her turlu saldiri yapilmis buyuk insan.
    fenerbahçe sike yapmistir. ister fetö densin, ister bilmem ne. bir terör örgütü tarafindan ortaya cikarilmasi sikenin yapilmadigi anlamina gelmez. ortaya çıkarilan bilgi ve belgelerin dogrulugu da uefa, fifa ve cas tarafindan teyit edilmis. zira gecenlerde azizin bas bas bagirmasi bosuna degil. 5 yil avrupaya gitmeyelim bilmem ne diye zirvalamasi bosa degil. yine malum kesim hep yaptigi gibi algi yonetiyor ki zamani geldiginde insanlarin bilincaltinda normal gözüksün. yine dis gucler! he yavrum dis gucler. dis güçlerin maymunu olmussunuz hala dis gucler bilmem ne.

    ha bizim tarafimizdan da 2013-2014 devre arasi transfer doneminde yaptigi transferlerle elestirilerek birilerinin ekmegine yag surulmustur. kimler geldi bi bakalim;
    galatasaray, koray günter (borussia dortmund), alex telles (gremio), salih dursun (kayserispor), oğuzhan kayar (manisaspor), umut gündoğan (bucaspor), izet hajrovic (grasshopper), lucas ontivero (centro atletico fenix), veysel sarı (eskişehirspor) ve guillermo burdisso (boca juniors-kiralık)

    gidenlere bir bakalim;

    engin baytar (çaykur rizespor-kiralık), nordin amrabat (malaga-kiralık), bruma (gaziantepspor-kiralık), sercan yıldırım (bursaspor-kiralık), dany nounkeu(beşiktaş-kiralık), albert riera (serbest), yiğit gökoğlan (kayseri erciyesspor-kiralık)

    4 yabanci gondermisiz. 4 yabanci almisiz. ama aldiklarimizin icinde ontivero genc oldugu icin, daha sonraki senelerde kullanilmak uzere alindi. izet hajrovic de yerli statusunde oynatiriz diye alindi. yabancidan saymiyorum o sebeple, en azindan planlama acisindan. bu sebeple 2 yabanci almis olarak kabul ediyoruz, ki o donemde bir sonraki senenin yerli agirlikli kadrosunu olusturmak amacli bu transferler yapildi. gidenlerin icinde yerli ve yabanci farki olmaksizin tek kotu tercih albert riera'nin gidisidis suphesiz.
    bu donemin mecburiyet oldugu asikar. ha yanlis yonlendirilmis bir unal aysal var mi? var. kendisi de kabul ediyor. e daha ne? birisi kandirildik der, ulkenin tapusu verilir, baska birisi kandirildik demesin mi? niye tenek baglandi arkasindan. sonra gorduk zaten, duygun ve dursun beyefendileri.
    neyse bu kadar bilgi ve hatirlatma yeter. bunlar neden yapildi, hem de apar topar? cunku sikeciler zaten cezali ve avrupaya gidemiyor. yabancilari ikna edecek bir durum yok, lig zaten cop. sike yapildigi tescilli. avrupaya gidip, ortaligi inleten, drogba'yi sneijder'i oynatan bir takim var, galatasaray. nasil onleriz? aha, iste sikecilerin bazi oyunlariyla. bu donemde mancini vardi basta! cok mu kotuydu? bugunku takimdan daha mi kotuydu? ulan juventus'u eledik be. avrupa'ya gitmedik mi? yine gittik. 2014-2015 sezonunda sampiyon olan takimla bu 2013-2014 sezonundaki takimda cok mu fark vardi sanki? o sezonki tek zottirik durum prandelli. o da mecburiyetten.

    neyse o donemleri hatirladikca sinirlerim tepeme cikti. o zamanlar sozlukte de yazmiyordum, sadece okurdum. ama olsaydim zaten atilirdim o sinirle.

    cok fena edit: ha basa gelirse, ilk elestiri sizi temin ederim ki soyle gelecek:
    "para var ona geldi, borc varken kacti. parayi gorunce tipis tipis geldi"

    atin fav'a bekleyin. zira bizde omurgasiz cok maalesef. demezlerse ben tukurdugumu yalamaya cok hevesliyim bu konuda.

    edit 2: simdiki borclar var ya, hah simdi onlari 2 ile carp. o kadar borcumuzun oldugunu dusun! ne oldu? aklin cikti degil mi. hah simdi bu adam iste onu engelledi. dolar euro borçlarını aldı o donem tl'ye cevirdi. yoksa kur farki falan yırtamazdik emin olun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın