resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 10065
    2016-17 sezonu ilk yarisi 16. haftasindaki alanyaspor maci gs'ye ne kadar zarar verdiginin kanitidir adeta. o sahadayken arena'da alanyaspor'a dahi ustunluk kuramayan ve devreyi 1-1 kapatan gs ikinci yarida selcuk'un cikip bitik oglu bitik hamit'in girmesiyle dahi bambaska bir kimlige burunmus ve sahadan 5-1'lik galibiyetle ayrilmistir. bu mac, selcuk'un futboluyla zarar vermesi haricinde takim icinde de sevilmediginin acik bir gostergesidir.

    fenerbahce-basaksehir macinda her kararda hakemin basina ususen 3-4 fenerli futbolcu sonunda bedava penaltiyi aldi, volkan her turlu cirkeflikle baski kurdu rakibe ve hakeme. galatasaray-basaksehir macinda emre'nin hakemi bir tartaklamadigi kaldi bizim selcuk ne yapti emre abisine veya hakeme ? bu nasil kaptanlik ? her macta takimini ezdiriyor kaptan.

    yine bu gectigimiz haftaki karabukspor-galatasaray macinda attigimiz golden sonra karabukspor forveti seleznyov her hakem kararindan sonra cuneyt cakir'a donup senin yuzunden 1-0 maglubuz seklinde hareketlerde bulundu ve hakemi baski altina aldi. o adam o hareketleri yaparken gs kaptanindan cit cikmadi ve zaten seleznyov da kendini yere atip aldi penaltiyi.

    melo iste bu hareketlerin hepsine haddini bildiriyordu o yuzden olusu bile sahada veya kulubede olmali diyorduk. selcuk napiyor ? yatip parasini aliyor, kimin ayagini nasil kaydiririm onu dusunuyor. sirf zarar, onu gectim kotu de bir insan. hocadan once selcuk kovulmali.
App Store'dan indirin Google Play'den alın