resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 10047
    iyi oyuncunun formayı alacağını iddia edip hala kendisinin oynatılması üzerine söylenenlere "çocukca komplo teorisi" demek oldukça romantik bir durumdur.

    oynatılmadığı milli takım teknik direktörünü kovdurtmuş, devre arasında oyundan alındı diye basında ortalık yıkılmış adam sanırım başka birisi.

    selçuk çok tehlikeli bir adam. mesela burak, arda filan bunlar hareketleriyle de belli ediyorlar kendilerini. selçuk ise sinsi. inceden inceden, çaktırmadan, kendisini sıyırarak hallediyor her işini.

    bu adam 3-4 maçtır kötü oynamıyor. tamı tamına 3 sezondur berbat bir durumda. ama gelin görün ki yerine 1 tane dahi adam alınmıyor gelen teknik direktörler herkesten önce kendisini yazıyor tabelaya. "beni ıslıklayanlar galatasaraylı değil" diyebiliyor ama 1 tane bağımsız taraftar (!) çıkıp da "aga en kimsin?" demiyor.

    takımın maaş bütçesinde sorun var. ama takımdaki maaş/performans oranı en düşük adam olan kendisi yerine sürekli podolski, sneijder hatta bruma pazarlanmaya çalışılıyor her transfer döneminde.

    bu adam sorunun tam ortası.

    ekleme:

    o kadar da kötü oynamıyormuş. curling ararken futbol maçına denk gelmişseniz öyle, doğrudur. curling'de bile bu kadar düşünmüyorlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın