resim
Ertuğrul Sağlam
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kocaelispor
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 317
    yetenekli ama pozisyonsuz futbolcular vardır. mesela alper potuk, orta saha özellikleri var ama tam bir merkez oyuncusu değil, kanat özellikleri var ama tam bir kanat oyuncusu da değil. ertuğrul sağlam da bu durumun teknik direktör versiyonu gibi, yeteneği var ama büyük takım için yeterli değil, küçük takım için ise fazla.

    yani, bursaspor ile başardıklarından sonra haliyle böyle oldu. büyük takımlardan veya milli takımdan bekliyor ama teklif gelmiyor; alanyaspor, akhisar belediyespor veya kayserispor'a gitme riskini de eskişehirspor kariyerinden dolayı (aslında uygun takımlardan biriydi ama ekonomik sıkıntılar ileri adım atmasını engelliyordu.) almak istemiyor.

    kendisine en azından beklediği imkanları sağlayabilecek trabzonspor ve bursaspor var ama iki takımda teknik direktöre sahip, ayrıca bursaspor'a son dönüşü de pek parlak değildi.

    aynı süreci bir ara abdullah avcı da yaşadı ve en son eski takımına geri dönüp, bir projeyi hayata geçirmeye çalıştı ve şuan başarmış olarak görülüyor. ertuğrul sağlam'ın da böyle bir olaya ihtiyacı var gibi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın