resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 11806
    burak yılmaz'ın en büyük artı özelliği nedir? defans arkasına kaçması. peki dünyada defans arkasına iyi sarkan tek forvet burak yılmaz mıdır? sürüsüyle bu tarz futbolcu var. evet burak bir dönem dünyadaki iyi golcülerden biriydi. bunu kimse inkar etmez ama zamanla onu zirvede tutan özelliklerini kaybetti hatta top süremez top kontrol edemez oldu. hatta defans arkasına sarkma olayı da ofsayta düşme olayına evrildi. hal böyleyken burak yılmaz'ı istemek mantık dışı geliyor bana.

    zira burak'ın istenebilir olması için ya elimizdeki golcülerden çok çok daha üstün olması ya da maliyetinin çok düşük olması gerekir.

    elimizdekilerden üstün değil

    kalkıp da karın tokluğuna oynayacak da değil, gelirse en az 2,5 milyon avro ister.

    öyle yedek bırakabileceğin bir tip de değil, mazallah şampiyonluğa katkısı olsun diye alayım deyip yedek kaldığında çıkartacağı huzursuzlukla şampiyonluktan dahi olabilirsin.

    çok tehlikeli bir futbolcu burak. saha dışında sevsem de takım içinde olumsuz etkileri var. yeşil sahada ise safi zarar! bu nedenle burak yılmaz tarzı futbolculardansa hiç ismi duyulmamış, genç, disiplinli, iş ahlakı olup yedek kalsa da ses etmeyen futbolcuları tercih ederim. futbol bir takım oyunudur unutulmasın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın