• 267
    başkanları( hikmet ferudun tankut) çok aklı selim bir adam hatta türkiye'deki en modern başkan olabilir. her takım ''aman ligte kalalım da kaçıncı olursak olalım'' mottosuyla kaşarlanmış süper lig antrenörleri ile anlaşırken başkan taa en baştan igor tudor'u başa getirdi. bilirsiniz genelde anadolu kulüplerinin akıl hocalığını menajerler yapar. ''ya başkan sana dehşet bir oyuncu getireceğim, 10 milyona okutacaksın'' ayağına nerde çöp var bulup buluştuturlar. aynısı teknik heyetler için de geçerli, antrenör arıyorsa bir kulüp hemen başkanını gazlarlar işte yok efenim mesut bakkal ile takım uçar, yok efenim ümit özat'la ilk beşe girer. muhtemelen ferudun tankut'u da doldurmuştur menajerler ama gözlemlediğim kadarıyla inanılmaz modern bir futbol görüşü var. hani görüntüden baksan pek öyle biri olacağını düşünmezsin, kahvedeki 60 yaş üstü fanatik amcalar gibi duruyor amma ve lakin adamın içine sir bobby robson kaçmış.

    önce tudor'u getirdi başa ve koşulsuz şartsız destek oldu. sonra da iş ahlakı yüksek, çalışkan, karakterli yabancı futbolcuları arayıp tarayıp transfer ederek çok ahlaklı bir takım yarattı. her şeyden önce de göze hoş gelen bir futbol oynuyorlar. bugün karabükspor'u futbolseverler oyunlarından dolayı örnek gösteriyorsa burada igor tudor'un kalitesinin yanında başkanlarının açık ve modern dünya görüşü, futbol görüşü de büyük etkendir.

    ayrıca ve ayrıca iyi bir atatürkçüdür ferudun tankut. süper lig'te bir duruş sahibi olan ender takımlardandır. yollarının açık olmasını diliyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın