resim
Martin Linnes
Takım:Molde
Mevki:Sağ Bek
Yaş:32
Boy:1.77
Uyruk:Norveç
  • 933
    sadece hataları arayıp tarayıp bulacaksak takımdaki her futbolcunun maç içinde fahiş hatalarını bulabiliriz. linnes de tabi ki hata yapıyor ki şu takımda hata yapma kredisi en yüksek oyuncu benim nazarımda linnes'tir. çünkü adama forma şansı bile tanınmıyor. cavanda'ya bile kendisinden daha çok şans tanındı. nedir bu adamla alıp veremedikleri inanın hala çözemedim. üstelik oynadığı her maçta hiç değilse en kötü sabri ve cavandalık bir performans sergiliyor bekte.

    linnes bizim standartlarımızda hala genç bir oyuncu, onu kazanabilirsek 10 senemiz rahat geçer sağ bek anlamında gelin görün ki değil adama destek olmak sanki tüm teknik heyet ant içmişçesine oyuncuyu baltalıyor.

    hadi teknik heyet zaten baştan çapsız. 34'lük sabri'yi bu adama tercih eden bir altyapı hocamız var. hadi onlar etmiş bir hata, yahu bizim taraftara ne oluyor da bu garip oğlanı her fırsatta gömüyor? takımda en düşük maaşı alanlardan biri bu çocuk. ee oynadığında sabri'den de cavanda'dan da daha iyi performans veren bu çocuk. çalışan, disiplinli, takım oyununa yatkın olan da bu çocuk. her maç yorulmak nedir bilmeden tüm kanadı kullanan da bu çocuk.

    ben mi başka maç izliyorum bilmiyorum ama linnes'in oynadığı her maç benim açımdan sağ kanadımız çok daha efektif ve güvenilir oluyor. o oynadığında sağımız otoban olmuyor hiç değilse. ee ritmini bulduğunda hücumda da neler yapabileceğini hepimiz gördük. geldiğinden beri adamı 3 maç üst üste oynatmayan teknik heyetlerimiz eleştirileceğine her hatada bu çocuğu eleştiriyoruz.

    bugün linnes'i gönderip başka bek oyuncusu alsak yine değişen bir şey olmayacak. adamı ilk başta yok hazır değil, yok uyum sağlamadı falan diye rahatından 5 maç oynatmayacağız. sonrasında bir dolu bir boş yapıp oynatacağız ve sonra da dani alves performansı bekleyeceğiz. oldu yahu oldu cidden.

    alın koyun şu adamı sağ beke tüm sezon oynasın. bu adamı kazanırsak 10 senemiz kurtulur, kaybedeceğimiz ise sadece bir sezon. kaldı ki yerine sabri oynasa ne olacak, sabri'yi 40 yaşlarına kadar oynatabileceğiz zannedersem. işin özü bu takımda çok büyük haksızlık dönüyor. bu haksızlığa kim göz yumuyorsa da haram zıkkım olsun aldığı paralar. aslanlar gibi mücadele edip futbolun doğrularını yapan bu çocuk önümüzdeki haftalarda da oynatılmazsa bana kimse forma adaletinden de oyuncu yetiştirememizden de bahsetmesin.

    linnes bizim için camia olarak bir sınavdır. ciddi potansiyeli olan, oynadığı her maç gelişim gösteren çocuğu camia olarak kazanamazsak ne teknik heyet ne yönetim ne de taraftar olarak konuşmaya hakkımız yok, müstehak bize içi geçmiş futbolcular...
App Store'dan indirin Google Play'den alın