• 29
    ben çoğu kişinin aksine arda'nın maça katılmasını tatlı ve keyifli bir iş olarak gördüm, ancak genel manada bu seneki organizasyon iyi değildi.

    bana göre bunun 3 sebebi var. bu sebeplerin etkilerini (bana göre) azdan çoğa doğru sıralayalım.

    organize olmada sıkıntılar vardı. güzel işler vardı ama insanlar nasıl hareket edeceklerine tam emin değiller, bunu hissediyorsun. dansçı kızların arasından 2 kere basketbolcular geçti. görsel hazırlanırken oradan buradan insanlar geçiyordu, gibi sıkıntılar oldu. iyi kötü bir plan yapılmış ama sanki insanlar dersine iyi çalışmamış gibi geldi bana.

    kalite bu sene düşüktü. bana göre yetenek yarışmasının içeriği zaten kötü ancak, kazanan dışında hiç bir oyuncu (biraz da kenan) sana keyif verecek bir istek göstermedi. 3'lük bir ritim işidir ancak bu kadar düşük performans olmamalıydı. bir de üzerine süre uzun olunca ilham verecek bir performans yoktu. melih'i ayrı tutuyorum ancak zaten salon fenerbahçe'nin olduğundan melih atışlara başlamadan da bir heyecan yaratmıştı salonda. melih dışında da seyirciyi işin içine çekecek bir performans, ışık yoktu. smaçlarda ise honeycut ve şuan adını hatırlayamadığım trabzonsporlu guard dışında sehirciye gerçekten görmeye değer bir şey vermeye çalışan yoktu. ancak bu iki adam da izlenmeye değer şeyler yaptılar, bu sebepten teşekkür ederim.

    bütün bu sıkıntılara rağmen bu tarz organizasyonlar sahadakiler ile seyircilerin beraber yükselttiği enerji ile başarılı olur. insanlarda mecal yoktu. bu organizasyonu 2 sene üst üste aynı yerde yapmayacaksınız arkadaş. götür başka bir şehre oradaki insanlar heyecanlansın. ertesi sene geri istanbul'a getir insanlar yine bu senekinden heyecanlı olur.

    dip not: başta yazmayı unutmuşum, canlı izledim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın