resim
Łukasz Józef Podolski
Takım:Górnik Zabrze
Mevki:Forvet Arkası
Yaş:39
Boy:1.82
Uyruk:Almanya
  • 3191
    7.5 milyonu beğenmemeyi hem anlıyorum hem anlamıyorum.

    anlamıyorum çünkü bir orta saha bir santrafor transferi yapılabilir o parayla.aldığı maaş da alınacak bu 2 futbolcuya verilebilir. böylece bir mevkide yüksek kalite bir futbolcudan vazgeçilmiş ama 2 mevkide iyice düşen kalite bir tık da olsa yükselebilir. hatta bu 2 futbolcunun genç olmasıyla geleceğe de yatırım yapmış oluruz.ayrıca orta saha transferinin selçuktan vazgeçmemize neden olma gibi bir artısı da olabilir.

    anlıyorum çünkü yukarıda söylediklerimi yapabilecek bir yönetim olmadığından neredeyse herkes hemfikir. benim şahsi fikrim satılmalıdır. scout ekibimize taraftarın da artan güveni kullanılarak 2 futbolcuyu transfer edip basına da scout transferi diye lanse ederlerse basiretsiz yönetimimizin hata yapma korkusu minimize edilmiş olur ve tutmayan transferde scout transferi istediniz alın yaptık diyip sıyrılabilirler. galatasaray futbol takımının yıldızlara ihtiyacı elbette var ama savaşacak,kendini göstermeye çalışacak askerlere de ihtiyacı var. lider bir kaleci lider bir stoper(bu devre arasında olmazsa sene sonundaki transfer bütçesiyle) tecrübeli bir de jong, her yere ayak basan bir 8 numara, bir sneijder ,2 çok hızlı geleceği parlak kanat (garry mendes belki büyük bir takıma transfer olmayacak ama bizde başarılı olabileceğinden geleceği parlak statüsüne girebilir) ve poldi ayarında olmasa da forma mücadelesi verecek 2 tane santrafor. elbette sağ bek sol bek de lazım her yere adam alınabilir ama takımın mali durumu belli.

    podolski elbette karakteriyle,sahadaki duruşu tecrübesiyle hatta sadece sol ayağıyla bile büyük bir futbolcudur. mecburiyetlerimiz olmasaydı 36 yaşına kadar da dursa her zaman etki ederdi başarıya ama düzgün yönetilemeyen her kurum gibi fedakarlıklar yaparak ilerlemeye çalışmalıyız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın