resim
Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro
Takım:Al-Nassr
Mevki:Santrfor
Yaş:39
Boy:1.88
Uyruk:Portekiz
  • 1945
    real madride az katkı veren takım oyunun anasını ağlatan top tepici. mesela real madridde 369 maçta 382 gol 120 asist yapmış. topladığımız zaman 500 gole imza atmış diyebiliriz. bakın 3-5 gole katkı demiyorum 500 gol diyorum. son 4 sezondur cl gol kralı. geçen sezon hariç ondan önce ki 2 sezon la liga gol kralı.

    yani sonuç olarak bu adam yaptığı asist ve golle real madridin %50sinden fazlası. bu adama en ufak laf eden çarpılır amk. lan 500 gol diyorum asistleri genelde boş kaleye yada %100 toplar oluyor. asisti geçtim 382 gol ne demek lan. tam bir makine olan futbolcu. real madridin sistemi zaten ronaldo üzerine kurulu. nasıl barça götü sıkışınca messiye sığınıyor aynı şekilde real de direk ronaldoya sığınıyor. yani şundan bundan az katkı veriyor demek mantıksız. ronaldonun kazandırdığı tek oynadığı o kadar çok maç var ki anlatılmaz yaşanır. modric daha tottenhamda uçmadan ronaldo ligde uçuyordu.

    not: şimdi burakta gol atıyordu takıma katkısı yoktu istatistik hiç birşey demeye gerek yok. 3 tane real maçı izleyen adam ronaldonun neler yaptığını görür.

    edit: elimden matematik hatası kaçmış kimsede yazmıyor. uy10 teşekkürler. 600 değil 500 olcak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın