resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 9993
    takımın kanseridir efendim. yedek kalması teklif dahi edilemez bir oyuncudur. kimdir, nedir bilmiyorum ama an itibariyle rezil galatasaray yönetimi nedeniyle galatasaray'dan bile büyüktür (!).

    ne defansif ne de ofansif hiç bir aksiyonda rol almıyor. artık alamıyor da. koşamıyor çünkü. gücü de yok, isteği de. ama sakatlanmadıkça kulübeye alındığında bile ortalık kaynıyor. fakat hala daha "selçuk'la alakası yok bunun" diyenler var. ya gözleri kör ya da yanlış yere bakıyorlar.

    sucuk/ekmekçi tayfayı da ya kendisinin ya da destekçilerinin mamaladığı bir gerçek. ama bir yere kadar. şu an takım öyle ya da böyle iyi gidiyor. ancak illa ki tökezleyecek takım. kaçarı yok. tolga müzmin sakat. de jong da sakatlanmaya ve kart görmeye meyilli. başka adam yok takımda. kaçınılmaz son yani bu. bu takım illa 1-2 maç kevgire dönecek. ondan sonra da ıslıklarla, küfürlerle, yuhalamalarla gönderilecek takımdan.

    kafası biraz çalışsa kendisi ister yerine adam. "yahu alın da oynasın, yoksa ihale bana kalacak" der. ama kendisinde pek yüz yok ki ilk fırsatta sonucu belli fener maçında arazi oldu. sakatım ayağına çıkmadı maça. bilerek yapmadıysa daha da bir şey bilmiyorum.

    kendisinden kurtulduğumuz gün büyük gündür. takıma sadece saha içinde değil, saha dışında da en büyük zararı verenlerden kendisi zira. sabri filan oyuncak onun yanında. sessiz ve derinden gidiyor. zira bu kadar kötü bir oyuncunun değil yerine adam almak, yedek kalma ihtimaline karşı bile oyuncu transfer edilmemesinin başka açıklaması yoktur. zaten takıma yakın çevreler de bunu doğruluyorlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın